Γιάννης Βογιατζής για τον ξάδερφό του: «Πολύ έκλαψα, γιατί είχαμε κάνει και συμφωνία ότι πρώτα θα "πάω εγώ"»

Η σπαρακτική εξομολόγηση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Βογιατζής για τον ξάδερφό του: «Πολύ έκλαψα, γιατί είχαμε κάνει και συμφωνία ότι πρώτα θα

Το πρωί της Παρασκευής 19/5 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιάννη Βογιατζή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο και τον σπαραγμό της οικογένειάς του), ωστόσο λίγο νωρίτερα μίλησε στην κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 ο αγαπημένος του ξάδερφος, ο οποίος είναι και συνονόματός του, Γιάννης Βογιατζής.

Οι δυο τους ήταν πολύ αγαπημένοι και, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, είχαν κάνει μία συμφωνία μεταξύ τους για τον θάνατό τους, την οποία δεν κατάφερε να τηρήσει ο καλλιτέχνης. Η θλίψη που αισθάνεται δεν περιγράφεται με λόγια, ωστόσο πάντα θα μένει ζωντανός στη μνήμη του με την μουσική του, όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για όλο τον κόσμο.

Συγκινεί ο Γιάννης Βογιατζής για τον θάνατο του συνονόματου ξάδερφού του

«Ο Γιάννης μου είχε πει ότι προτιμά να τον κάψουν. Η τελευταία συζήτηση που είχαμε ήταν ότι πρώτα θα φύγω εγώ πρώτος, γιατί είχαμε και 8 χρόνια διαφορά με τον Γιάννη. Εγώ πάντως δεν θέλω να με κάψουν, θέλω να με θάψουν κανονικά. Έπαθα μεγάλο σοκ στην περίπτωση αυτή, πολύ μεγάλο. Εξακολουθώ και τον φωνάζω Γιαννάκη, έτσι τον είχα γνωρίσει, σαν μικρό παιδάκι.

Τελευταία ήταν αδιάθετος, κακοδιάθετος, κάπως έτσι. Τηλεφωνιόμασταν συνεχώς, είχαμε πάντα επαφή. Αγαπήθηκε πολύ, ήταν πολύ καλό παιδί και δεν το λέω επειδή ήταν αίμα μου. "Σφράγισε" και μία εποχή πάνω στο ελληνικό τραγούδι. Τα τραγούδια τα έλεγε από το βάθος της καρδιάς του, ήταν αυτοδίδακτος. Θα είμαι πάντα υπερήφανος για τον Γιάννη και ίσως και ο πρώτος θαυμαστής του. Πολύ έκλαψα, πολύ συγκινήθηκα, γιατί είχαμε κάνει και συμφωνία ότι πρώτα θα "πάω εγώ" και μετά ο Γιάννης και "μου την έσκασε"» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης: Με τρεμάμενη φωνή η σύζυγος και τα παιδιά του Γιάννη Βογιατζή: «Δεν τον πρόλαβα...»