«Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Κάνω κάτι γκομενικά στην τηλεόραση»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το έχουμε πει εκατοντάδες φορές» - Το ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, συνάντησε την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον. Πολλά έχουν ακουστεί για την ίδια, από τηλεπαιχνίδια μέχρι και μεσημεριανή εκπομπή, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε τι πραγματικά συμβαίνει, ποια είναι τα σχέδιά της και ποιες είναι και οι δικές της επιθυμίες πέρα από αυτές των καναλιών.

Ανέφερε, λοιπόν, πως έχει κάνει δοκιμαστικό για το 5χ5, με την ίδια να μην θέλει να επιμείνει σε αυτό, διότι είναι κάτι για το οποίο έχει συζητήσει πολλές φορές, χωρίς να έχει πάρει κάποια απάντηση πέρα από όσα διαβάζει στα διάφορα σάιτ.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Ζαρίφη σε ερώτηση για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Έχω το ραδιόφωνο 4 με 8 που είναι ο μόνιμος σύζυγος. Κάνω κάτι γκομενικά στην τηλεόραση, γιατί γκόμενο την βλέπω πια την τηλεόραση, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι για του χρόνου. Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε για το 5χ5. Έχω κάνει δοκιμαστικό, το έχουμε πει εκατοντάδες φορές. Νομίζω ότι ακόμα δεν έχει βγει η απόφαση ή αν έχει βγει δεν την ξέρω εγώ ή αν βγήκε κι έχουν αποφασίσει, δεν είμαι εγώ, δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο. Διαβάζω στα site και έμαθα ότι πήγε πολύ καλά. Ούτως ή άλλως είναι ένα concept στο οποίο αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να είμαι μέλος του. Ο Μάρκος Σεφερλής είναι μια σχολή από μόνος του, δεν με αγχώνει η σύγκριση μαζί του. Άλλα πράγματα κάνω εγώ κι άλλο ο Μάρκος. Δεν με αγχώνει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να δώσει την αλήθεια του. Αυτό το κομμάτι της σύγκρισης είναι αστείο πια», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης: «Έλεγαν δεν μπορείς να γουστάρεις μια χοντρή!» - Ασύλληπτο περιστατικό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Ζαρίφη

Και συμπλήρωσε για τις φήμες που την ήθελαν στη μεσημεριανή ζώνη του MEGA στη θέση της Κατερίνας Καραβάτου: «Το διάβασα κι εγώ και πραγματικά ούτε αναπάντητη κι ούτε ταχυδρομικό περιστέρι δεν έχει στείλει το Mega. Δεν ξέρω αν μου το έστειλαν και είναι περίοδος κυνηγιού και μου το κατέρριψαν και δεν το έλαβαν ποτέ το μήνυμα. Δεν μου έχει γίνει καμία τέτοια πρόταση. Αν θα με ενδιέφερε αυτή η ζώνη.. σαφέστατα. Αυτό το είδος εκπομπής το έχω ξανακάνει. Αλλά δεν μου έχει γίνει πρόταση», ενώ όσον αφορά στον σύντροφό της δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι (δείτε εδώ ποιος είναι και τι δουλειά κάνει).