«Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη! Είναι ένας...» - Η Σοφία Βογιατζάκη απαντά πρώτη φορά για την υπόθεση Γεωργούλη 

«Δεν μπορώ να ξέρω, δεν...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη! Είναι ένας...» - Η Σοφία Βογιατζάκη απαντά πρώτη φορά για την υπόθεση Γεωργούλη 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 20/5 η Σοφία Βογιατζάκη και για πρώτη φορά σχολίασε τις καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού και φίλου της Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη για την υπόθεση Γεωργούλη

«Σοκαρίστηκα! Αισθάνομαι ότι τον Αλέξη όπως τον ξέρω εγώ και τον έχω ζήσει και τον έχω δει σε αρκετές εκδοχές και φάσεις του, ούτε μία στο δισεκατομμύριο δεν πάει στο μυαλό μου.

Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και άποψη για τον Αλέξη που είναι όντως ένας γλύκας, ένας άνθρωπος που έχει μόνο θετικές προθέσεις για τους ανθρώπους γύρω του. Είναι ένα παιδί γούτσου γούτσου. Δεν μπορώ να ξέρω, δεν είμαι νομικός ή δικηγόρος. Λέω την προσωπική μου άποψη και αίσθηση για τον Αλέξη, από την προσωπική συναναστροφή μας. Είναι σοκαριστικό», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Γάμος αλά ελληνικά: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας - Τι άλλαξε με την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Σοφία Βογιατζάκη ξεκαθάρισε: «Τι σημαίνει ότι ένας άνθρωπος είναι κακοποιητικός; Γιατί έχουμε χάσει λίγο τη μπάλα. Οι έννοιες που δίνουμε στα πράγματα είναι υποκειμενικές. Για αυτά που κατηγορεί η Ζέτα Δούκα τον Γιώργο Κιμούλη, θα ρωτήσεις τη Ζέτα, όχι εμένα. Λατρεύω και αγαπώ από 10 ετών τον Γιώργο Κιμούλη, τον θαυμάζω απεριόριστα, είναι μαγικός στον τρόπο που σκηνοθετεί και στον τρόπο που δουλεύει με τους ηθοποιούς.

Αυτό που ζω τώρα, αυτό μπορώ να πω. Είναι εξαιρετικά διαβασμένος και μορφωμένος και αφάνταστα ταλαντούχος. Εγώ πάρα πολύ όμορφες στιγμές μαζί του. Δεν θα κρίνω κανέναν για ό,τι αφορά στη Ζέτα Δούκα θα ρωτήσετε εκείνη. Εγώ δεν ασχολούμαι, έχει πάρει τη νομική οδό, ασχολούνται οι δικηγόροι, εγώ δεν είμαι δικηγόρος ή εισαγγελέας ή δικαστής, είμαι ηθοποιός, έτσι βλέπω τα πράγματα».