Γάμος αλά ελληνικά: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας - Τι άλλαξε με την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γάμος αλά ελληνικά: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας - Τι άλλαξε με την συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» στην οποία συμμετέχει με πρωταγωνιστικό ρόλο ο Αλέξης Γεωργούλης. Μάλιστα, μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχει γίνει στην Κέρκυρα αλλά και στην Αθήνα. Επίσης, ο ηθοποιός έχει πολύ καλές φιλικές σχέσεις με την Νία Βαρντάλος.

Μετά όμως την καταγγελία εις βάρος του για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά, μυστήριο επικρατούσε γύρω από την συμμετοχή του. Να θυμίσουμε για παράδειγμα πως οι σειρές που έπαιζε ο Πέτρος Φιλιππίδης σταμάτησαν να παίζουν σε επανάληψη - δείτε την μια μόνο σειρά που δεν θα κοπεί.

Τι άλλαξε στο trailer της σειράς λόγω του Αλέξη Γεωργούλη

Όπως είδαμε λοιπόν από το trailer, όλα τα πλάνα με τον Αλέξη Γεωργούλη κόπηκαν και δεν εμφανίζεται πουθενά, παρόλο που είχε έναν σημαντικό ρόλο.

Αναμένεται τώρα να δούμε τι θα γίνει με το που κυκλοφορήσει ολόκληρη!

Αποκλειστικό: «Είναι αλήθεια ότι...»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με την σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, για χάρη του περιοδικού YOU και μίλησε για όλους και όλα!

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κυβέρνησης Μητσοτάκη άνοιξε πρώτη φορά την καρδιά του και αναφέρθηκε τόσο στα 20 χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγό του αλλά και σε μεγάλες υποθέσεις που απασχολούν τους τελευταίους μήνες την επικαιρότητα, όπως αυτή του Αλέξη Γεωργούλη.

Άδωνις Γεωργιάδης αποκλειστικό: «Είναι αλήθεια ότι...» - Οι δηλώσεις του για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη

Μήπως και είμαστε η ντροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; Καϊλή, Γεωργούλης, Λαγός, Κύρτσος, Σπυράκη;

Είναι αλήθεια ότι δεν πάμε και τόσο καλά αυτή την θητεία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Βέβαια δεν παρακολουθώ ανά χώρα τι γίνεται, φαντάζομαι παρόμοια περιστατικά θα υπάρχουν και σε άλλες χώρες, όμως με βάση των περιστατικών και των βουλευτών μας μάλλον έχουμε ένα αρνητικό ρεκόρ που αδικεί την χώρα μας γιατί δεν είναι αυτή η εικόνα της, άσχετα εάν τα περιστατικά είναι διαφορετικά το ένα από το άλλο.

Υπόθεση Γεωργούλη. Πιστεύεις ότι η καταγγελία έσκασε τώρα λόγω εκλογών;

Δεν έχει καμία σχέση. Η βελγική δικαιοσύνη δεν λαμβάνει υπόψιν της τις δικές μας εκλογές. Εγώ για την υπόθεση Γεωργούλη είμαι πάρα πολύ προσεκτικός και δεν έχω πει απολύτως τίποτα μέχρις στιγμής. Ο κ. Γεωργούλης είναι κατηγορούμενος, ο κατηγορούμενος έχει το τεκμήριο της αθωότητας και θα πει αυτά που έχει να πει αυτός και οι συνήγοροί του. Όταν βγει η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα σας πω την γνώμη μου για αυτή την υπόθεση. Μέχρι τότε δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο.

Κάποια στιγμή στοχοποίησαν και εσένα για κακοποιητική συμπεριφορά – μέχρι να βγεις και να το διαψεύσεις – ότι είχες δείρει την Ευγενία...

Με τρόμαξε πόσο εύκολα μπορεί να διαδοθεί μια τόσο μεγάλη ψευτιά και προς τιμήν του - Θου, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου! - ο Βαξεβάνης βγήκε πρώτη φορά και με υποστήριξε λέγοντας “αφήστε τον Γεωργιάδη, αυτά είναι παραμύθια”. Αυτό ήταν αδιανόητο, εντυπωσιάστηκα και σοκαρίστηκα μαζί, ήταν από τις πιο απίθανες αντιδράσεις εκείνου του διημέρου. Ήταν όμως και μια απόδειξη πως τα fake news μέσω διαδικτύου μπορούν να πάρουν μεγάλη έκταση εάν οι αντίπαλοί σου είναι τοξικοί, όπως οι δικοί μας. Ποια ήταν τα πραγματικά περιστατικά... Ήμασταν με την Ευγενία σε ένα τραπέζι στην Κηφισιά με τον Αμερικανό Πρέσβη. Μου στέλνει το γραφείο τύπου μου στο WhatsΑpp ένα δημοσίευμα από ένα blog ενός πρώην Χρυσαυγίτη, που έλεγε ότι εγώ έδειρα την Ευγενία. Γελάσαμε και θυμάμαι ότι είπα στα παιδιά, “μην με απασχολείτε με αηδίες”. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαπέλυε όλα τα troll του διαδικτύου, ακόμα και επίσημους λογαριασμούς του, για να υιοθετήσουν αυτό το δημοσίευμα. Για τους ανθρώπους όμως που με ξέρουν αλλά και εμένα που ξέρω τον εαυτό μου και κάτι τέτοιο είναι εντελώς ξένο, καταλαβαίνετε ότι ήταν τραγωδία. Όταν πήρε έκταση αναγκαστήκαμε με την Ευγενία να μιλήσουμε και σταμάτησε (δείτε εδώ όσα είχαν δηλώσει τότε).

Διαβάστε όλη την συνέντευξή του εδώ.