«Μου φαίνεται αυτονόητο! Κι εγώ αντιστοίχως δεν θα...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ελισάβετ Σπανού στην Ελένη Χατζίδου

«Την συμπαθώ και την εκτιμώ την Ελένη από τότε που τραγουδούσε. Άσχετο αυτό.»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου φαίνεται αυτονόητο! Κι εγώ αντιστοίχως δεν θα...» - Η αιχμηρή απάντηση της Ελισάβετ Σπανού στην Ελένη Χατζίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Γεια σου και τον Κωνσταντίνο Αρτσίτα μίλησε το πρωί του Σαββάτου 20/5 η Ελισάβετ Σπανού. Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα μεταξύ άλλων απάντησε για το σχόλιο που έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από την εκπομπή της, breakfast@star αναφορικά με τις δηλώσεις της για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τι είπε η τραγουδίστρια για την πρώην σύντροφο του Στάθη Σχίζα)

Η απάντηση της Ελισάβετ Σπανού στην Ελένη Χατζίδου

«Την συμπαθώ και την εκτιμώ την Ελένη από τότε που τραγουδούσε. Άσχετο αυτό. Προφανώς και δεν θα μου πάρει κανείς την άδεια και δεν χρειάζεται να παίρνει κανείς την άδεια κανενός για να κάνει το οτιδήποτε. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Εγώ ρωτήθηκα κάτι συγκεκριμένο κι εγώ αντιστοίχως δεν θα πάρω την άδεια για να πω την γνώμη μου ή για να συμφωνούν οι άλλοι με την γνώμη μου.

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος που έγινε όλο αυτό και καλό είναι να μην την ψειρίζουμε πολύ την μαϊμού. Δεν ξέρω αν έχω άγνοια κινδύνου αλλά για να το λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάτι θα ξέρει. Είναι πολύ έμπειρός άνθρωπος σε όλα αυτά. Δεν καταλαβαίνω πως το εννοεί. Τι να πω, μπορώ να έχω κι άγνοια.

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και τι είπα. Με ρώτησες πως μου φαίνεται μια φωτογραφία σε σχέση με ένα γεγονός, δηλαδή με τον χωρισμό. Δεν με ρώτησες πως μου φαίνεται η φωτογραφία, εκτός αν κάνω κάτι λάθος. Η φωτογραφία σαν φωτογραφία είναι καταπληκτική με μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα. Με ρώτησες πως μου φαίνεται σε σχέση με έναν χωρισμό που έγινε μία εβδομάδα πριν. Δεν είπα και κάτι. Μου φαίνεται αυτονόητο! Δεν έχω να πω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Σπανού.

Τι είχε πει η Χατζίδου για την Σπανού

«Κατ’ αρχάς, έχω μία τεράστια απορία: γιατί ρωτήθηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η Ελισάβετ Σπανού για τον χωρισμό του Στάθη και της Αλεξάνδρας; Και φίλοι να είναι με τον Στάθη, δεν το πιστεύω ότι άκουσα από το στόμα της Ελισάβετ Σπανού να κατακρίνει μία άλλη γυναίκα και να λέει ότι μετά τον χωρισμό ανέβασε φωτογραφίες με κούτες ημίγυμνη. Σιγά μην πάρει και την άδεια! Λες και άκουγα να μιλάει η θεία μου η… κάτσε μην προσβάλλω και τη θεία μου», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Οι απαντήσεις ήταν εκτός τόπου και χρόνου, άσχετα τα σχόλια. Είναι αιχμηρές χωρίς λόγο», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Βαρθαλίτης.