«Μόνο έτσι μπορεί να το χάσει το έπαθλο» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον νικητή του Survivor All Star

Τι ξέρει για τον τσακωμό του Νίκου Μπάρτζη με τον Τάκη Καραγκούνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μόνο έτσι μπορεί να το χάσει το έπαθλο» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον νικητή του Survivor All Star

Το Survivor All Star πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος και πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν τις μαντεψιές τους για το πρόσωπο που θα κρατήσει το τρόπαιο στα χέρια του και θα πάρει τις 100.000 ευρώ στον λογαριασμό του. Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον το παιχνίδι, είναι ένας από αυτούς και ενώ αρχικά υποστήριζε μέχρι τέλους τον Σάκη Κατσούλη, ξαφνικά τα αλλάζει, εφόσον εκείνος τον "πρόδωσε" (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το Σάββατο 20/5, μάλιστα, που τον εντόπισε η κάμερα της εκπομπής Open Weekend, ο ίδιος αποκάλυψε ποιον θα ήθελε να δει νικητή και ποιες είναι οι ύπουλες κινήσεις των συμπαικτών του για να τον βγάλουν εκτός και να κάνουν τον κόσμο να τον αντιπαθήσει.

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον νικητή του Survivor All Star

«Δεν μιλάω γι' αυτόν. Μη τρελαθούμε. Αυτό μέχρι εκεί άξιζε, δεν μπορούσε να πάει και παραπάνω έτσι κι αλλιώς. Δεν ξέχασε ο κόσμος. Και απ' ότι είδαμε και αγωνιστικά ήταν από τους χειρότερους. Ο Κόρο δεν μπορούσε να πετύχει στόχο στο μισό μέτρο. Πιστεύω ότι τον Πύργο του Άιφελ να του πεις να τον πετύχει, δεν θα τον πετύχει, θα πετύχαινε το σαλάχι», είπε αρχικά για τον Γιώργο Κόρομι που αποχώρησε τελευταίος.

Όσον αφορά σε όσα ακούγονται για την αποβολή του Τάκη Καραγκύνια και του Νίκου Μπάτζη, δήλωσε για τον δεύτερο τον οποίο θέλει να δει νικητή: «Μόνο έτσι μπορεί να το χάσει το έπαθλο να ξέρεις, μόνο έτσι μπορεί να χάσει την πρωτιά. Επειδή δεν ξέρω βάζουν κάποιους να τον κάνουν να τσακωθεί. Να γίνει αυτό το θέμα επειδή έχουν καταλάβει ότι είναι δυνατός έξω. Γιατί κάποιοι θα έχουν κάνει τηλεφωνάκι και θα έχουν πει ότι είναι δυνατός και τον φοβούνται. Ίσως γι' αυτό. Εύχομαι να κρατηθεί. Όχι, δεν θα φύγει στο υπογράφω εγώ. Δεν ξέρω για τον Τάκη, αλλά είναι κρίμα για έναν τσακωμό να φεύγουν οι παίκτες έτσι, καλύτερα να τους διώχνει ο κόσμος».

Και κατέληξε: «Υποστήριζα τον Σάκη από την αρχή, μια χαρά είναι ο άνθρωπος, απλά περάσαμε τόσα το '21. Δεν γίνεται να τα ξεχνάμε αυτά», εξηγώντας πως και εκείνος τότε έκλεβε φαγητό από τους σεκιουριτάδες και την παραγωγή και το μοιραζόταν και με τους υπόλοιπους, ακόμη και με τον Κόρο.