Σκληρές εικόνες: Φωτογραφίες με το πραγματικό της πρόσωπο λίγο μετά την επίθεση με βιτριόλι - Η ανάρτηση της Παλιοσπύρου 3 χρόνια μετά

Ανατριχίλα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου
Instagram / Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σήμερα, Σάββατο 20/5, συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ημέρα της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από μία άγνωστη γυναίκα, η οποία "τυφλώθηκε" από την ζήλια προς τον σύντροφό της, καθώς νόμιζε πως εκείνος την απατούσε με την νεαρή.

Είναι μία περίεργη ημέρα, λοιπόν, για την ίδια, καθώς ξυπνούν άσχημες αναμνήσεις στο μυαλό της, οι οποίες δεν αφορούν μόνο τον ψυχικό της πόνο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να καταφέρει να αλλάξει το πρόσωπό της το οποίο κάηκε, και να το κάνει με την βοήθεια πολλών γιατρών και πολλών χειρουργείων, να θυμίζει την παλιά της εικόνα.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω νιώσει θυμό, δεν νιώθω μίσος! Δεν με απασχολεί...» - Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου με την εξομολόγησή της

Η ανατριχιαστική ανάρτηση της Παλιοσπύρου 3 χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές πολύ σκληρές εικόνες από τις πρώτες επισκέψεις στο νοσοκομείο, όπου το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο, για να υπενθυμίσει στον εαυτό της πως βρήκε την δύναμη να ανταπεξέλθει, δεν τα παράτησε και ούτε θα το κάνει και θα συνεχίζει να παλεύει για το καλό της και θα γιορτάζει καθημερινά για όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

«3 χρόνια από την επίθεση. Σώμα και ψυχή. Θεός και άνθρωπος. Καλό και κακό. Δεν ξέρω πώς, αλλά αυτή είναι η απόδειξη. Υπόσχομαι πως, για όσο ζω, κάθε χρόνο, θα βρίσκω λόγους για να το γιορτάζω. Και έχω πολλούς!», έγραψε.

Λίγο νωρίτερα ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία της, επαινώντας τον εαυτό της που μπόρεσε να ξεπεράσει πολλούς από τους φόβους και τα εμπόδια που της παρουσιάστηκαν μετά από εκείνο το μοιραίο σκηνικό και δέχθηκε πληθώρα μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης από τους ακόλουθούς της.

«3 χρόνια. Τα κατάφερες περίφημα. Σε αγαπώ», σημείωσε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: Με μαύρη ολόσωμη φόρμα τα "έσπασε" στα μπουζούκια η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Φωτογραφίες

Παλιοσπύρου 3 χρόνια από την επίθεση

Παλιοσπύρου 3 χρόνια από την επίθεση σχόλια

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στα πρόσωπα που θέλησαν να μιλήσουν για τον αγώνα της δημόσια και να την τιμήσουν αυτή την ημέρα, βρίσκεται και η Δώρα Τσαμπάζη που έχασε τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Νικολαϊδη, από ένα σπάνιο είδος καρκίνου, λίγους μήνες πριν.

Παλιοσπύρου 3 χρόνια από την επίθεση Τσαμπάζη