Παντρεύτηκε ο γιος της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη - Με μαύρο κοστούμι και γαλάζια γραβάτα ο Δημήτρης και δίπλα η νύφη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής της είναι η σημερινή (20/5) για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, καθώς ο γιος της, Δημήτρης, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Λήδα Λογοθέτη.

Το μυστήριο τελέστηκε στο Χαλάνδρι από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο και μία από τις κουμπάρες του ζευγαριού είναι η σύζυγος του αδελφού του γαμπρού Έλλη Παπαδιαμάντη. Επειδή, όμως, ολόκληρη η οικογένεια πάντα κρατά χαμηλούς τόνους και επιθυμεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η τελετή πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο και οι φωτογραφίες που μπόρεσε να εξασφαλίσει το youweekly.gr δεν είναι πολλές.

Διαβάστε επίσης: Παντρεύονται το καλοκαίρι μετά από την πρόταση γάμου στο Παρίσι - Θα χορέψει το χορό του Ησαΐα γνωστός Έλληνας παρουσιαστής

Φωτογραφίες από τον γάμο του γιου της Γιάννας Αγγελοπούλου

Παρόλα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το λευκό σύνολο που φορούσε η Γιάννα Αγγελοπούλου, με κεντημένες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος, ενώ στα μαλλιά της φορούσε μία λαμπερή στέκα, στα χέρια της κρατούσε μία γκρι τσάντα - φάκελο και το μακιγιάζ της ήταν έντονο με smokey eyes και κόκκινο κραγιόν.

Ο γιος της από την άλλη πλευρά επέλεξε μαύρο κοστούμι με γαλάζια γραβάτα, ενώ η νύφη είχε επιλέξει απαλό μακιγιάζ και τα μαλλιά της έπεφταν λυτά με χαλαρές μπούκλες κάτω από το πέπλο.

Γιάννα Αγγελοπούλου Θεόδωρος

Γιάννα Αγγελοπούλου γιος

Γιάννα Αγγελοπούλου γιος γάμος

Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα της υγείας της

Στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος, βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγο διάστημα η εντυπωσιακή και λαμπερή Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες της χώρας. Στις συνεντεύξεις της, μας έχει συνηθίσει να τα λέει έξω από τα δόντια, όπως όταν πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει. Στην εκπομπή της ΕΡΤ ωστόσο, εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για την ζωή της με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, για την κρίση που πέρασε ο γάμος τους, το πρόβλημα υγείας που την "καθήλωσε" αλλά και για τις αναμνήσεις που έχει...

Η Γιάννα Αγγελοπούλου άνοιξε την ατζέντα της και έδειξε τι είχε μέσα. Μεταξύ αυτών μία φωτογραφία με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο πριν ακόμα γίνουν ζευγάρι, στο Φανάρι.

«Περάσαμε κάποιες δύσκολες εποχές. Ο Θόδωρος βρέθηκε ξαφνικά στη σκιά. Όλοι μιλούσαν για τη Γιάννα. Δεν ήταν μόνο αυτό. Εγώ ασχολιόμουν αμέτρητες ώρες. Δεν ήταν μόνο αυτό. Μια σφυρηλατημένη σχέση ξαφνικά είχε φύγει συν το θέμα της υγείας μου όταν τελείωσαν οι Ολυμπιακοί. Πρέπει να έχεις το θάρρος να το αντιμετωπίσεις.

Για να λέγομαι ακόμα Γιάννα Αγγελοπούλου σημαίνει ότι το ξεπεράσαμε το πρόβλημα. Τα δυσάρεστα σε δυναμώνουν. Το σοκ που έπαθα όταν μου είπαν “έχεις αυτό, να το προλάβουμε”, ήταν οι πρώτες διακοπές που έκανα με τα παιδιά μου Χριστούγεννα.

Πήγα να κάνω εξετάσεις και ο γιατρός φοβήθηκε, είπε στον Θόδωρο “το αίμα της είναι σαν νερό και δεν την αναλαμβάνω”. Ναι, υπήρχε κίνδυνος και για τη ζωή μου. Ο Θόδωρος είχε στεναχωρηθεί, έχει κι αυτός ένα πρόβλημα και ήταν στην Αθήνα. Ήμουν ακόμα στο νοσοκομείο και τηλεφωνούσα στα παιδιά. Η Καρολίνα που αισθανόταν η γυναίκα της οικογένειας και μου έλεγε “μαμά αναπνέει καλά”.

Όταν έκανα αργότερα έκανα την εγχείρηση στην σπονδυλική μου στήλη μου είπαν κάποια πράγματα θα τα ξεχάσεις όπως τη γιόγκα. Ένα πράγμα δεν θα πω, μην δουλέψετε για να μην πάθετε τίποτα. Κυρία είμαι πάντα αλλά αισθανόμουν η Γιάννα όχι “σιδηρά κυρία”. Είναι ανώφελο να παριστάνουμε τους γενναίους».