Άβαφη, με φαρδιά φόρμα και κοντομάνικο μπλουζάκι στην Πλάκα - Η εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν τις εκλογές

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία ημέρα πριν τις εκλογές, οι πολιτικοί βγήκαν στους δρόμους της Αθήνας για να κάνουν την βόλτα τους και να χαλαρώσουν (δείτε εδώ που βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης). Το ίδιο ισχύει, όμως και για τους δημοσιογράφους που θα μεταδίδουν τις ειδήσεις και τα αποτελέσματα κάθε κάλπης.

Η Σία Κοσιώνη, για παράδειγμα, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πλάκα για μία βόλτα μαζί με τον σκύλο της και εμφανίστηκε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με φαρδιά φόρμα και γκρι κοντομάνικο μπλουζάκι.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη λίγο πριν τις εκλογές

«Πριν από μια δύσκολη μέρα δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από μια μεγάλη βόλτα στην Πλάκα!», έγραψε, μάλιστα, η ίδια στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: «Τον έχουν ζαλίσει να βγούνε για ποτό Τσίπρας, Βαρουφάκης, Μητσοτάκης...» - Για τσιπουράκι με την Στικούδη πριν τις εκλογές ο Κουτσούμπας

Σία Κοσιώνη εκλογές 2023
Instagram / Σία Κοσιώνη

Η αμήχανη στιγμή της σε εκπομπή του ΣΚΑΪ

Λίγο πριν τις Εθνικές εκλογές 2023 βλέπουμε να έχει αλλάξει το πρόγραμμα στο τηλεοπτικό τοπίο και τα κανάλια να έχουν εμπλουτιστεί με εκπομπές και προγράμματα αφιερωμένα σε μέλη των πολιτικών κομμάτων.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης 18/5 στο ΣΚΑΪ προβλήθηκε η ειδική εκπομπή, «Η Ελλάδα αποφασίζει» με τη Σία Κοσιώνη να συντονίζει τη συζήτηση ανάμεσα στους εκπροσώπους τύπου των τεσσάρων από τα έξι κοινοβουλευτικών ομάδων.

Η δημοσιογράφος μάλιστα φάνηκε κουρασμένη την ώρα, που θέλησε να κάνει μια ερώτηση στον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, αφού έχασε φανερά τα λόγια της.

Δείτε επίσης: Εκλογές 2023: Δωρεάν τα διόδια - Για πόσες μέρες θα ισχύει το μέτρο

«Κύριε Μάντζο, να ξεκινήσω τώρα από εσάς καθώς, όπως είπα και πριν, τρώτε στενό μαρκάρισμα από παντού. Μοιάζει μάλιστα το ΠΑΣΟΚ να την πληρώνει δημοκοπικά αυτή την πίεση, τουλάχιστον, σε όσες δημοσκοπήσεις βλέπω, υπάρχει μια συρρίκνωση των ποσοστών σας. Πιστεύετε ότι έχει αποδώσει αυτό το αφήγημα; Τις... πως το λένε; Με συγχωρείτε, από την κούραση κόλλησα. Όλοι έχουμε όλοι ρετάρει λίγο», είπε η Σία Κοσιώνη.