«Παράδειγμα προς αποφυγή» - Οργή στο Twitter με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το ξέσπασμα στην μητέρα του

«Δεν ξέρω κανέναν αθλητή να βρίζει έτσι την μάνα του στην κερκίδα! Εύχομαι μόνο ήττες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Παράδειγμα προς αποφυγή» - Οργή στο Twitter με τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά το ξέσπασμα στην μητέρα του

Στα ημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia της Ρώμης βρέθηκε χθες, Σάββατο 20/5 ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπου ηττήθηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ωστόσο, για ακόμη μια φορά προκάλεσε αντιδράσεις με την συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, το highlight του αγώνα ήταν ο έντονος καβγάς με την μητέρα του, μια είδηση που κυκλοφόρησε σε όλο το διαδίκτυο. Ειδικότερα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εκνευρίστηκε με τη μητέρα του, επειδή του μιλούσε στα ρώσικα και ξέσπασε πολύ άσχημα εναντίον της, χρησιμοποιώντας ακόμη και μια υβριστική λέξη προς εκείνη.

Φυσικά, όπως ήταν επόμενο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε πάρα πολύ έντονη κριτική στα social media και συγκεκριμένα στο Twitter για την άσχημη συμπεριφορά του απέναντι στην μητέρα του μπροστά σε όλον τον κόσμο (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο).

Χαμός στο twitter με τον Στέφανο Τσιτσιπά

Το πρόσφατο ξέσπασμα στον πατέρα του

Στον αγώνα που έπαιξε πρόσφατα στη Μαδρίτη ενάντια στον Ισπανό Μπερναμπέ Μιράγες, κατά τη διάρκεια του πέμπτου παιχνιδιού στο πρώτο σετ, έχασε πόντο που τον έφερε μπροστά σε τριπλό μπρέικ πόιντ, αμέσως εκνευρίστηκε και τα έβαλε με τον πατέρα του, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του.

Μάλιστα, γύρισε και φώναξε στον μπαμπά του: «Μη μιλάς αν δεν τελειώσει ο πόντος, μη μιλάς!», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων ξανά.