«Ξέρω...» - Η συγκινητική αποκάλυψη της Συνατσάκη για τη συμμετοχή της Ράνιας Θρασκιά στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Στο πλευρό της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram με αφορμή της Εθνικές εκλογές της 21/5 θέλοντας και εκείνη να στηρίξει με τη σειρά της ένα δημόσιο πρόσωπο, που πήρε την απόφαση να πολιτευτεί.

Ο λόγος για τη Ράνια Θρασκιά, η οποία θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν, φαίνεται πως γνωρίζει καλά τη Θρασκιά και μάλιστα θέλησε να παροτρύνει κόσμο να τη στηρίξει στη νέα της αυτή προσπάθεια (δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά για τη συμμετοχή της Θρασκιά στα πολιτικά).

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τη Ράνια Θρασκιά

«Καλή επιτυχία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ρανούλιο της καρδιάς μου. Ξέρω πόσα μπορείς να προσφέρεις συλλογικά και εύχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Συνατσάκη για θρασκια

Οι δηλώσεις της Ράνιας Θρασκιά για το ΣΥΡΙΖΑ

«Στην Α' Θεσσαλονίκης. Έγιναν όλα πάρα πολύ ξαφνικά αλήθεια, η τελική απόφαση εννοώ. Η προσέγγιση είχε γίνει ένα διάστημα νωρίτερα, δε θεωρούσα ότι μπορούσα να εντάξω στην καθημερινότητά μου κάτι τόσο σημαντικό που φέρει τόσο μεγάλη ευθύνη. Ξέρεις ότι όταν κάνω κάτι, θέλω να το κάνω καλά, να το κάνω με πάθος...

Οι συζητήσεις που έκανα με αυτούς τους ανθρώπους με ενέπνευσαν σε πάρα πολλά επίπεδα. Ούτως ή άλλως νοιάζομαι για το πώς νιώθουν οι άνθρωποι από παιδί με θυμάμαι να σκέφτομαι γιατί αυτοί μαλώνουν, γιατί δεν είναι καλά...», είπε μεταξύ άλλων η Ράνια Θρασκιά για το ΣΥΡΙΖΑ.