Δεν κατάφερε να ψηφίσει - Τι συνέβη χθες με τον Κώστα Φραγκολιά στις εκλογές

Η... περιπέτεια που πέρασε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δεν κατάφερε να ψηφίσει - Τι συνέβη χθες με τον Κώστα Φραγκολιά στις εκλογές

Μια περίεργη περιπέτεια αντιμετώπισε ο Κώστας Φραγκολιάς στις χθεσινές εθνικές εκλογές, την οποία θέλησε να περιγράψει το πρωί της Δευτέρας 22/5 στον αέρα της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία θέλησε να να “πειράξει” τον συνεργάτη της.

Διαβάστε επίσης: Με κομψά σακάκια, πουκάμισα και στυλάτες εμφανίσεις - Πήγαν στις κάλπες οι Έλληνες celebrtites

Τι συνέβη χθες με τον Κώστα Φραγκολιά στις εκλογές

Έτσι, γνωστοποίησε πως πήγε να ψηφίσει αλλά δεν τα κατάφερε γιατί το όνομά του δεν υπήρχε στους εκλογικούς καταλόγους, κάτι που επιβεβαίωσε με την σειρά του και ο ίδιος ο Κώστας Φραγκολιάς, αποκαλύπτοντας πως την Παρασκευή, είχε μπει στην σχετική εφαρμογή για να βρει το εκλογικό κέντρο στο οποίο ψηφίζει αλλά υπήρχε μόνο το όνομα της αδερφής τους και όχι το δικό του.

Λίγες ώρες μετά, ο Κώστας Φραγκολιάς μπήκε ξανά στην εφαρμογή όπου και κατάφερε να βρει το όνομα και το εκλογικό του κέντρο. Ωστόσο, όταν την Κυριακή πήγε εκεί που έπρεπε για να ψηφίσει, τελικά δεν κατάφερε μιας το όνομά του δεν υπήρχε στον κατάλογο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το εκλογικό αποτέλεσμα 2023

Μια ημέρα νίκης και επιβεβαίωσης ήταν η Κυριακή 21/5 για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν σαρωτικό για το εν λόγω κόμμα σε σύγκριση με το δεύτερο κατά σειρά (δείτε εδώ).

Ο πρόεδρος της Ν.Δ και πρωθυπουργός της χώρας με μεγάλη χαρά και χαμόγελο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, που οποίοι προβλήθηκαν από όλα τα κανάλια, με τον ίδιο να ευχαριστεί πάνω από όλα το λαό, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε και για την επόμενη τετραετία.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκατομμύρια Ελληνίδων και Ελλήνων που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία μεγάλο νικητή. Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι περήφανος και συγκινημένος για το εντυπωσιακό ποσοστό. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος είναι παραπάνω από σαφής.

Οι πολίτες θέλουν ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας. Χρειάζονται κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες. Ο πολιτικός σεισμός μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο. Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε πάλι μαζί. Με οδηγό την αλήθεια και την ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς αλαζονεία και έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ. Συνεχίζουμε, προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.