Εκλογές 2023: "Έκτακτο δελτίο" από τους Ράδιο Αρβύλα - Τα επικά βίντεο για τα πολιτικά κόμματα

Στιγμές απίστευτου γέλιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκλογές 2023:

Αλλαγές έκανε ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμα του λόγω των εκλογών 2023. Μετά ο πρώτο αποτέλεσμα, ο σταθμός του Αμαρουσίου, έκανε την έκπληξη και έβγαλε εκτάκτως μια μίνι εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη στο τιμόνι της παρουσίασης. Το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ήταν ξεκάθαρο, και το σχολίασαν με μπόλικο χιούμορ.

Όλη η ομάδα, ετοίμασε ξεκαρδιστικά βίντεο, κάνοντας με αυτό τον τρόπο την δική τους παρέμβαση στην βραδιά των εκλογών ανήμερα της γιορτής του Κωνσταντίνου και της Ελένης.

Στον αέρα του ΑΝΤ1, εμφανίστηκαν πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα. Ανάμεσα τους ο Λάκης Λαζόπουλος που έκανε μια άκομψη χειρονομία ζωντανά.

Τα επικά βίντεο των Ράδιο Αρβύλα για τις εκλογές

Τα 9 μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου

Τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών βρίσκονται σχεδόν στο 100% της Επικράτειας, με τη ΝΔ να καταφέρνει να συγκεντρώσει ποσοστό 40,79% έναντι 20,07% του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ αναλυτικά τα ποσοστά των 7 κομμάτων) Το πρωί της Δευτέρας 22/5, μάλιστα, ως επέκταση αυτού, στην εκπομπή Happy Day, του ALPHA, η Μαρία Νικόλτσιου και ο Χρύσανθος Κοσελόγλου ανέφεραν ονόματα που παρά την δημοφιλία τους δεν κατάφεραν να μπουν στο Κοινοβούλιο.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ιστορικών στελεχών που έμειναν εκτός Κοινοβουλίου είναι ο Νίκος Φίλης, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Εκτός όμως έμειναν και αρκετοί επώνυμοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, όπως ο Μάριος Αθανασίου, η Νόνη Δούνια, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Μιθριδάτης, ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Βαγγέλης Σερίφης και η Ελένη Γερασιμίδου.