«Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά» - Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 

«Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από αύριο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Με συντριπτική διαφορά κέρδισε στις χθεσινές εκλογές της 21ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία καθώς με ενσωματωμένο το 99,61% το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώνει το 40,79%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις το 20,07%.

Φυσικά, λίγο μετά τα αποτελέσματα, η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να εκφράσει τα πρώτα της λόγια για την σαρωτική νίκη της Ν.Δ (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο πρωθυπουργός).

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές

«Είναι πραγματικά μια καταπληκτική μέρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες, οι οποίοι έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Έδωσαν στον Χανιώτη πρωθυπουργό την μεγάλη χαρά να δει στην γενέτειρα του την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να παίρνει το μεγαλύτερο ποσοστό της σε ολόκληρη την Κρήτη. Και ταυτόχρονα, να γίνεται ολόκληρη η Κρήτη μπλε.

Ιστορικά αυτό δεν έχει υπάρξει ποτέ ξανά. Αυτή είναι μια νίκη η οποία μετά βεβαιότητας έχει συγκινήσει όλους μας και εμένα προσωπικά πάρα πολύ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά.

Μία νέα προσπάθεια ξεκινάει από αύριο με σεμνότητα, με ταπεινότητα, γνωρίζοντάς ότι ο κόσμος έχει προβλήματα, αποφασισμένοι, όμως, όλοι μαζί να δουλέψουμε σκληρά για να μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι πραγματικά μια καταπληκτική μέρα. Ένα...

Posted by Ντόρα Μπακογιάννη - Dora Bakoyannis on Sunday, May 21, 2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έμαθε τα αποτελέσματα των εκλογών μαζί με τα 2 από τα τρία του παιδιά και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Ο Πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε συγκινημένος και χαρούμενος με αυτό το αποτέλεσμα, μιλώντας προς τους πολίτες στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της ημέρας είχε συνεχώς στο πλευρό του τα δυο από τα τρία του παιδιά, την Δάφνη και τον Κωνσταντίνο. Μάλιστα, πήγαν και οι τρεις τους μαζί να ψηφίσουν στο Δημοτικό σχολείο Κηφισιάς.

Ο υπερήφανος πατέρας πόζαρε κρατώντας τα στην αγκαλιά τους μπροστά στις κάμερες.

Κυριάκος Μητσοτάκης κόρη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Λίγο πριν την δήλωση για το αποτέλεσμα, ο πρόεδρος της ΝΔ και Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ήταν στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του.

Μάλιστα, η σύζυγός του έμεινε στα γραφεία όλη σχεδόν την ημέρα, όπως άλλωστε έκανε και στις εκλογές του 2019, στηρίζοντας τον άντρα της και την οικογένεια της. Ενώ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του παρέμεινε διακριτικά στο πλευρό του, με τις κάμερες να την "πιάνουν" μονάχα για λίγο.

Ο γιος του Κωνσταντίνος επίσης, είχε την ονομαστική του γιορτή, καθώς την ίδια ημέρα των εκλογών, γιόρταζε και ο Κωνσταντίνος με την Ελένη.