Γιώργος Λιάγκας: «Έπαθα σοκ! Ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα να κυκλοφορεί με range rover»

Δείτε πλάνα από το αυτοκίνητό του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Έπαθα σοκ! Ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην Ελλάδα να κυκλοφορεί με range rover»

Το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, βγήκε στον αέρα και στο πλατό είδαμε την Μαρία Αναστασοπούλου, με σκοπό να βοηθήσει στο σχολιασμό του αποτελέσματος των εκλογών, αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα της ψηφοφορίας.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, δεν άφησε ασχολίαστο το αυτοκίνητό του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Πρόκειται για ένα μαύρο θηρίο Range Rover.

Τα σχόλια του Λιάγκα για το αμάξι του Τσίπρα

«Ξεκίνησε μία κουβέντα για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Άντε να φύγει ο Αλέξης... Και ποιος να έρθει; Θα φύγει με το range rover αν φύγει; Παιδιά, έπαθα σοκ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι! Βάλτε το range rover. Το πήρα χαμπάρι χθες το βράδυ. Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας, επικεφαλής της Κεντροαριστεράς στην χώρα μας να κυκλοφορεί με range rover; Ο Μητσοτάκης δεν κυκλοφορεί με range rover, ο Τσίπρας γιατί να κυκλοφορεί; Μπορείς να μου απαντήσεις; Γιατί; Δεν το έχει ανάγκη πάντως», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού.

Δείτε επίσης: «Που πάτε; Μα γιατί φεύγετε;» - Άναυδη η Κοσιώνη με τον καλεσμένο της που αποχώρησε άρον άρον

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά το εκλογικό αποτέλεσμα

Το βράδυ της Κυριακής 21/5 έληξε μια ημέρα με πολύ ένταση και άγχος για τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εκλογών, από τις οποίες δε δημιουργήθηκε αυτόνομη κυβέρνηση και έτσι θα πάνε σε επαναληπτικές εκλογές (δείτε εδώ πότε θα γίνουν).

Η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη σε συντριπτική διαφορά από το δεύτερο, που δεν είναι άλλο από το ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, από τις οποίες αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα τη λύπη του.

«Tο εκλογικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά αρνητικό για το ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγο επικοινώνησα με τον κύριο Μητσοτάκη και τον συνεχάρη για τη νίκη του, οι αγώνες έχουν και νίκες και ήττες, τα συλλογικά μας όργανα θα συγκληθούν άμεσα ώστε να αποτιμήσουν συλλογικά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Ο εκλογικός κύκλος ωστόσο δεν έχει ακόμα τελειώσει δεδομένου ,ότι κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Συνεπώς δεν έχουμε το περιθώριο του χρόνου πρέπει να κάνουμε άμεσα όλες τις αλλαγές, που χρειάζονται ώστε να δώσουμε με τους καλύτερους δυνατούς όρους την επόμενη κρίσιμη και τελική εκλογική μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που μας στήριξαν με την ψήφο τους και κυρίως τα χιλιάδες μέλη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, που δώσαμε τη δύσκολη εκλογική μάχη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.