Ζέτα Μακρυπούλια: «Είμαστε σε μια διαδικασία...» - Νόμιζε ότι είχε ανακοινωθεί επίσημα αλλά τελικά το αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα του STAR

Η "γκάφα" της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ζέτα Μακρυπούλια: «Είμαστε σε μια διαδικασία...» - Νόμιζε ότι είχε ανακοινωθεί επίσημα αλλά τελικά το αποκάλυψε η ίδια στην κάμερα του STAR

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια έξω από το θέατρο Ρεξ όπου ανεβαίνει η θεατρική παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο” στην οποία πρωταγωνιστεί (την οποία είδε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης).

Φυσικά, οι ρεπόρτερ έσπευσαν να ρωτήσουν την όμορφη παρουσιάστρια και ηθοποιό για τα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια και το μέλλον της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ανακοίνωσε το τηλεοπτικό της μέλλον

«Δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση; Όχι;» αναρωτήθηκε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια και τότε οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι γνωρίζουν πως συνεχίζει με τον Ρουκ-Ζουκ, με την ίδια να επιβεβαιώνει την είδηση, νομίζοντας πως έχει βγει σχετική ανακοίνωση από το κανάλι.

«Α, βγήκε ανακοίνωση. Δε μου απαντάει παιδιά… Α, το ξέρετε. Απλώς τυπικά ήθελα να βγει μια ανακοίνωση από το κανάλι, για αυτό.. Δεν έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα, είμαστε σε μια διαδικασία να δούμε τι θα αλλαγές θα κάνουμε» είπε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δηλώσεις που έκανε πριν μερικές μέρες για το Ρουζ Ζουκ

Σε νέες δηλώσεις είδαμε τη Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 28/4 μέσα από το Happy Day με την ηθοποιό - παρουσιάστρια να μιλάει αναλυτικά για όσα μπορεί να αναφέρει σχετικά με τα επαγγελματικά της.

Την περίοδο αυτή η Μακρυπούλια κάνει θέατρο και παράλληλα τη βλέπουμε να συνεχίζει με τεράστια επιτυχία, το τηλεπαιχνίδι, που την έχει στιγματίσει με αυτό να μην είναι άλλο από το Ρουκ Ζουκ (δείτε εδώ τα νούμερα, που σημειώνει η εκπομπή).

Αναφορικά λοιπόν, με το αν θα συνεχιστεί του χρόνου το Ρουκ Ζουν η Ζέτα δε δίστασε να απαντήσει, πως από τη μεριά της υπάρχει διάθεση και πλέον μένει να γίνουν συζητήσεις με το κανάλι μέσα στις επόμενες ημέρες!

«Παιδιά δεν έχω ακόμη να σας δώσω μια κάποια απάντηση σας ζητώ συγγνώμη, ξέρω σας έχω ταλαιπωρήσει με αυτό το θέμα, αλλά είχα πρεμιέρα οπότε αναγκαστικά περιμένει τώρα λίγο και αυτό. Τώρα, που κάναμε και αυτές τις δηλώσεις, θα πάρω και εγώ τον χρόνο μου πια να κάνω τα ραντεβού μου, οπότε σύντομα θα μάθετε.

Εντάξει το αγαπώ πάρα πολύ το Ρουκ Ζουκ, ήταν μία εκπομπή, που με έπλασε, την έπλασα, ζυμωθήκαμε μαζί. Δεν νομίζω ότι ποτέ θα μπορέσω να πω, ότι δεν θέλω να συνεχιστεί το Ρουκ Ζουκ, αλλά όπως έχω ξαναπεί θέλω να το προσέξουν. Δεν θέλω να το βλέπω να καταρρέει. Θέλω να είναι πάντα έτσι ζωντανό, όπως είναι και να έχει αυτό το κέφι», η Ζέτα Μακρυπούλια.