"Δίκασε" η Ραμόνα Βλαντή: Τα σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές πολιτικών αρχηγών και δημοσιογράφων στις εκλογές

«Ο Αλέξης Τσίπρας συνήθως φοράει λάθος νούμερο ρούχα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένη στην εκπομπή BreakfastStar βρέθηκε η Ραμόνα Βλαντή. Η στυλίστρια και fashion expert σχολίασε όλες τις στιλιστικές εμφανίσεις της ημέρας των εκλογών. Μίλησε για τους αρχηγούς των κομμάτων, τις παρουσιάστριες των εκπομπών, αλλά και για τους celebrities που πήγαν να ψηφίσουν.

Αρχικά για το look του Κυριάκου Μητσοτάκη, είπε πως ήταν χαλαρός και πως καλά έκανε που δεν φόρεσε γραβάτα. «Όταν πάμε στις κάλπες, πρέπει να έχουμε μία άνεση. Για μένα it’s ok να μην φοράει τη γραβάτα σε εκείνη την περίπτωση. Άμα πάει ας πούμε το βράδυ μετά τις εκλογές που θα γίνει όλο αυτό, πρέπει να είναι πιο formal όλο αυτό. Ή όταν θα πάει στη Βουλή» είπε χαρακτηριστικά.

Τι φόρεμα οι πολιτικοί αρχηγοί και τα σχόλια της Ραμόνας

Από την άλλη, για τον Αλέξη Τσίπρα: «Στιλιστικά είναι πολύ πίσω. Συνήθως φοράει λάθος νούμερο ρούχα για να το ξεκινήσουμε από την αρχή».

Για την Ζωή Κωνσταντοπούλου την ώρα που ψηφίζει είπε: «Συνήθως κάνει πολύ λάθος επιλογές. Εκεί το πρωί πρέπει να είναι χαλαρή. Δεν χρειάζεται να έχει κάποια ιδιαίτερη επισημότητα. Οι κυρίες που είναι στην πολιτική και θα πάνε να ψηφίσουν πρέπει να έχουν μία επισημότητα αλλά όχι πολύ στιλιζαρισμένη».

Δείτε επίσης: «Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν» - Αμήχανη η Ράνια Τζίμα με το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τους αρχηγούς των κομμάτων

Τα σχόλια για τις παρουσιάστριες

«Της κάθετε πάρα πολύ σωστά το κοστούμι μπράβο της», είπε για την Μάρα Ζαχαρέα, ενώ για την Ράνια Τζίμα «Ας δούμε κάτι διαφορετικό. Μου αρέσει, μου αρέσει αυτή η γυναίκα».

«Και η κυρία Κοσιώνη μου αρέσει συνήθως. Είναι σικ κυρία. Είναι πάρα πολύ ωραία», συνέχισε.

Στο τέλος μίλησε για τους celebrities που πήγαν να ψηφίσουν και τι φόρεσαν

«Ο Λάκης είναι icon, δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Είναι σικ, ξεχωρίζει. Πάντα κομψός», είπε για τον Λάκη Γαβαλά, ενώ για την Χατζηβασιλείου «Α η Βίκυ παραλία. Το καπέλο μου αρέσει, αλλά δεν την βλέπω ολόκληρη».

«Θα σε στεναχωρήσω Γιώργο μου. Δεν μου αρέσει καθόλου το πουκάμισο. Μπεμπεκίζει λίγο τον τελευταίο καιρό», σχολίασε τον Τσαλίκη.