«Θέλω να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι...» - Τι ζήτησε από την κυβέρνηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος 

«Το θεωρώ και λίγο υποχρέωση μου να δείχνω στον έξω κόσμο την...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θέλω να βοηθήσει την οικογένειά μου να είναι...» - Τι ζήτησε από την κυβέρνηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος 

Στην χθεσινή εκλογική βραδιά αναφέρθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από τον αέρα της σημερινής 22/5 ου εκπομπή, όπου ήταν καλεσμένος στο πολιτικό πάνελ της εκπομπής με τον Γιώργο Κουβαρά.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων είπε ότι ζήτησε από τη νέα κυβέρνηση να βοηθήσει την οικογένειά του, ως μονογονεϊκή, ώστε να είναι ισότιμες με τις υπόλοιπες οικογένειες.

Τι ζήτησε από την νέα κυβέρνηση ο Φώτης Σεργουλόπουλος

«Και εγώ έχω μια δουλειά, για την οποία θέλω να μιλάω, όταν έχω να πω κάτι για αυτό αλλά ταυτόχρονα έχω μια ζωή, η οποία πιστεύω έχει δείξει έναν δρόμο. Το θεωρώ και λίγο υποχρέωση μου να δείχνω στον έξω κόσμο την ορατότητά μου. Να είμαι ορατός για τη ζωή μου.

Χθες είχαμε και εκλογές είναι κάτι το οποίο το ανέφερα και στο πάνελ, ότι ζητώ από την νέα κυβέρνηση όποια κι αν είναι αυτή να βοηθήσει την οικογένειά μου ώστε να είναι ισότιμη με τις άλλες οικογένειες».

Μάλιστα, καλεσμένη στοπ πλατό της εκπομπής ήταν η Λένα Αλκαίου, η οποία συμφώνησε με τον Φώτη (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τα αποτελέσματα).

«Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία...»

Με αφορμή τη ζημιά 77 εκ. δολαρίων που έγινε σε μουσείο στην Ταϊβάν, ο Φώτης Σεργουλόπουλος θέλησε να κάνει μια πολύ προσωπική αποκάλυψη για το γιο του που τον έχει ασφαλίσει στην Γαλλία λόγω ενός περιστατικού που έζησε παλαιότερα.

Συγκεκριμένα, τον ασφάλισε εκεί ώστε να μην πληρώσει χρήματα σε περίπτωση που κάνει ζημιά σε κάποιο μουσείο της χώρας σε κάποιο ταξίδι τους.

«Έχω ασφαλίσει τον γιο μου στη Γαλλία, αν μπει σε μουσείο και κάνει ζημιά να μην το πληρώσω. Υπάρχει ειδική ασφάλεια για τα παιδιά. Το είχα φόβο. Γιατί θα σου πω…», ανέφερε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και στη συνέχεια προχώρησε στη δεύτερη αποκάλυψη…

«Έχω χαλάσει έργο τέχνης στο Beaubourg στο Παρίσι. Ήταν τη δεκαετία του ’80 μια μεγάλη έκθεση Γιαπωνέζων καλλιτεχνών και μέσα σε έναν πελώριο χολ υπήρχε ένα πελώριος κύβος από πηλό με κοτετσόσυρμα γύρω γύρω και ήταν μαλακός. Εγώ νόμιζα ότι είναι διαδραστικό το έργο και πήγαινα και έβαζα τα δάχτυλά μου μέσα στο έργο.

Βάραγε μια σειρήνα. Έρχονται δίπλα μου οι άλλοι που κοιτούσαν και λέω είναι φτιαγμένο για να βάζουμε τα δάχτυλά μας στο έργο. Έτσι νόμιζα εγώ. Κι έρχονται και με πιάνουν και με πήγαν λίγο μέσα σε ένα γραφείο, να δουν αν είμαι καλά. Μου είπαν: «Δεν θα είναι καθόλου ευχαριστημένος ο καλλιτέχνης με αυτό που έχετε κάνει». Από τότε μου έχει μείνει φόβος», διηγήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος (δείτε εδώ με ποιον λένε πως έχει το παιδί ο παρουσιαστής).