«Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Μεταξύ μας δεν έχουμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου...» - Το αιχμηρό σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, η κάμερα του Open Weekend συνάντησε την Ραμόνα Βλαντή, η οποία μίλησε για το My Style Rocks από το οποίο έγινε ευρέως γνωστή, και αναφέρθηκε στον ρόλο που θα μπορούσε να έχει στο παιχνίδι, αλλά και στα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτό τον κύκλο μέχρι τώρα.

Αναφέρθηκε, ακόμη, και στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στα δικά της σχέδια και της προτάσεις που έχει δεχθεί, αλλά και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, για την οποία ακούστηκε πως μπορεί την επόμενη σεζόν να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ την δική της απάντηση γι' αυτό).

Το σχόλιο της Ραμόνας Βλαντή για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν με βλέπουν στο My Style Rocks, μόνο εκεί στον ΣΚΑΙ δεν αναρωτιούνται. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν έπρεπε να κρίνω εγώ αυτές τις παίκτριες, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Δηλαδή, καμία φορά έχω απογοητευτεί και από τον Στέλιο που τα δέχεται όλα αυτά, αλήθεια.

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την αγαπώ πάρα πολύ, το έχω πει εκατό χιλιάδες φορές, είναι πρώην συνεργάτιδά μου και δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω ποτέ. Αυτό που λέω μόνο και θα συνεχίσω να το λέω είναι ότι θα ήθελα να την δω στην παρουσίαση. Θα ήθελα να το παρουσιάσει με την τσαχπινιά αυτή την ωραία που έχει» είπε αρχικά η ίδια.

Και σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι θα ταιριάζει περισσότερο στο ριάλιτι μόδας από την Κατερίνα Καραβάτου, δήλωσε: «Ναι. Το έχει! Μου αρέσει πολύ στην παρουσίαση η Ηλιάνα. Μπορεί να μην αρέσει σε άλλους, γιατί ακούω διάφορα. Εμένα πραγματικά μου αρέσει, είναι ένα φρέσκο κορίτσι και θέλω να την δω στην τηλεόραση».

Έπειτα μίλησε για το δικό της τηλεοπτικό μέλλον εξηγώντας πως δεν της έχει γίνει πρόταση τουλάχιστον για το Shopping Star για το οποίο την ρωτούν έντονα.

Όσον αφορά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέφερε: «Καλή επιτυχία. Μεταξύ μας δεν έχουμε κρατήσει ούτε κακίες ούτε τίποτα. Είμαστε πολύ χαρούμενες όταν βρισκόμαστε», ενώ πρόσθεσε για το look της: «Θα πρέπει να το "ησυχάσει" όλο. Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου. Ας μην έχουμε άλλη μία. Υπάρχει μία».

Διαβάστε επίσης: "Δίκασε" η Ραμόνα Βλαντή: Τα σχόλια για τις στιλιστικές επιλογές πολιτικών αρχηγών και δημοσιογράφων στις εκλογές