«Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω...» - Ο Μαρτάκης αποκάλυψε το λόγο που δε συνεργάστηκε ποτέ με το Ρουβά

«Η αλήθεια είναι ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω...» - Ο Μαρτάκης αποκάλυψε το λόγο που δε συνεργάστηκε ποτέ με το Ρουβά

Ο Κώστας Μαρτάκης ήταν καλεσμένος την Δευτέρα 22/5 στην εκπομπή The 2night show με τον τραγουδιστή να μιλάει αναλυτικά και πολύ εξομολογητικά για γνωστά και άγνωστα κομμάτια της ζωής του.

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρθηκε και στις συνεργασίες, που έχει κάνει στη μέχρι σήμερα καριέρα του λύνοντας μάλιστα και το μύθο, που υπάρχει γύρω από το όνομά του και του Σάκη Ρουβά σχετικά με το αν εν τέλει υπάρχει κάποια κόντρα ανάμεσά τους.

Ο Μαρτάκης ήταν κάθετος, πως είναι όλα καλά ωστόσο δε δίστασε να παραδεχτεί, πως μέχρι σήμερα οι δύο δεν έχουν συνεργαστεί ποτέ επί πίστας, καθώς δεν έτυχε (δείτε εδώ την απώλεια που στοίχισε στον Μαρτάκη).

Ο λόγος που ο Κώστας Μαρτάκης δε συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δουλέψει με τον Σάκη Ρουβά, τώρα που το σκέφτομαι. Στο ξεκίνημα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, Νίκο Οικονομόπουλο. Έχω τραγουδήσει και με την Άννα Βίσση, αλλά όχι σεζόν σε μαγαζί μαζί της. Με τον Αντώνη Ρέμο έχουμε κάνει συναυλίες στην Αυστραλία. Με τον Παντελή, την Πάολα, με την Έλενα Παπαρίζου. Έχω δουλέψει σχεδόν με όλους....

Δεν έχει τύχει με τον Σάκη Ρουβά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω της σύνδεσης με τον Ηλία Ψινάκη. Πρόσφατα είχα πάει και στο μαγαζί και χαιρετηθήκαμε. Έχουμε ωραία σχέση. Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό», είπε ο Κώστας Μαρτάκης.

«Ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια»

Στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και τον Αλέξη Μίχα μίλησε το πρωί της Τετάρτης 17/5 ο Κώστας Μαρτάκης, με αφορμή το νέο του τραγούδι με τίτλο «Βρε Χαζό» σε στίχους και μουσική του Λευτέρη Κιντάτου.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε κι ένα ευτράπελο από τα γυρίσματα βίντεο κλιπ που του έχει χαραχτεί στη μνήμη.

«Στο «Ναι» συνεργαζόμουν με τον Ηλία Ψινάκη και είχε δώσει αυστηρή οδηγία στον Καπετανίδη να μην φορέσω γυαλιά στο κλιπ. Όταν ο Ηλίας Ψινάκης είδε πως φοράω γυαλιά σταμάτησε το γύρισμα και όρμηξε στον Καπετανίδη και του είπε “απαγορεύεται ο καλλιτέχνης μου να φοράει γυαλιά όταν έχει τέτοια μάτια”», είπε.

Την ίδια, μοιράστηκε και ένα ευτράπελο από τις νυχτερινές πίστες: «Τραγουδούσα σε λαϊκό πρόγραμμα και ένιωθα να με πιάνουν διάφορα χέρια, χουφτωματάκια…».

Αναφορικά με το αν θα ήθελε να κάνει ξανά τηλεόραση, είπε: «Δεν θέλω απλά να υπάρχω στην τηλεόραση, δεν έχω αυτόν τον καημό. Έχω ετοιμάσει πρόταση με late night για την τηλεόραση. Έλεγα δεν θα ξανακάνω πρωινό, αλλά… θα ξαναέκανα. Γιατί όχι; Θα μπορούσα να είμαι δίδυμο στην τηλεόραση με τον Γιώργο Καρτελιά».