«Ναρκωτικά είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει» - Η εξομολόγηση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τις καταχρήσεις

Όλη η αλήθεια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ναρκωτικά είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει» - Η εξομολόγηση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τις καταχρήσεις

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ήταν καλεσμένος τη Δευτέρα 23/5 στο The 2night show με τον ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά του σε μία πολύ ειλικρινή συνέντευξη, που παραχώρησε στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μάλιστα ανάμεσα στα όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του αναφορικά με τις καταχρήσεις και τα πάθη, που μπορεί κατά καιρούς να είχε στη μέχρι σήμερα ζωή του (δείτε εδώ την ερώτηση δημοσιογράφου, που τον έβγαλε εκτός εαυτού).

Οι δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη για τις καταχρήσεις

«Το μόνο παράπονο, που θα είχε σήμερα ο Ιεροκλής θα ήταν σε επίπεδο γυμναστική, διατροφή και καταχρήσεις. Δεν τον πρόσεξα τον εαυτό μου. Ναρκωτικά είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω δοκιμάσει. Όλα τα άλλα κατά καιρούς τα έκανα σε υπερθετικό βαθμό. Δηλαδή και το κάπνισμα και το αλκοόλ. Το αλκοόλ έχει βέβαια πολλά χρόνια που το έλεγξα, το φαγητό δεν χρειάζεται να το πω, φαίνεται. Και ξενύχτι. Αλλά ήταν απολαυστικό. Όταν φτάσεις στα όρια της κατάχρησης και το μαζέψεις κάποια στιγμή, όπως με ορισμένα πάθη σου τύπου τζόγος, λες καλά που το πέρασα», είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Οι δηλώσεις του Ιεροκλή για τους γονείς του

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Η ζωή είναι στιγμές, και μίλησε για την οικογένειά του και τον τρόπο που μεγάλωσε, αλλά και για τα δικά του παιδιά και την συμπεριφορά τους ως γονιός, συγκριτικά και με τα πρότυπα που είχε από τους δικούς του γονείς.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως πέρασε τα 2-3 χρόνια της ζωής του στην Αυστραλία, καθώς μετά την γέννησή του, ο πατέρας και η μητέρα του αποφάσισαν να εγκατασταθούν εκεί. Μεγαλώνοντας, μάλιστα, αυτό που προσπαθούσαν να του μάθουν είναι πως πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις πραγματικά.

«Πήγε καλά η δουλειά, απλώς ο πατέρας μου δεν ήθελε να περάσει τη ζωή του εκεί, δεν προσαρμόστηκε ποτέ. Οπότε δουλεύοντας σκληρά μέρα νύχτα -επειδή ήταν καλός τεχνίτης σιδεράς- κατάφερε να κάνει ένα κομπόδεμα. Ο πατέρας μου και ο θείος μου ήταν αδέρφια ενωμένα, σαν να ήταν ένα – θεωρούσα πατέρα μου και τον θείο μου, φώναζα και τους δύο “μπαμπά”- ήταν άνθρωποι που πιάναν τα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι περισσότεροι της γενιάς μας που ήμασταν φτωχοί και αποκτήσαμε μια άνεση δίναμε περισσότερα από αυτά που έπρεπε στα παιδιά μας. Θα γίνω παππούς και έχω ακόμα ενοχές που δεν ήμουν παρών. Ήταν σοφά τα παιδιά μας και δεν ζητούσαν».