«Παιδιά, μη λέτε τώρα χαζομάρες» - Σε έξαλλη κατάσταση ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με ερώτηση δημοσιογράφου

«Αμάν ρε παιδιά με αυτά, ψοφάτε γι’ αυτό…»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Παιδιά, μη λέτε τώρα χαζομάρες» -  Σε έξαλλη κατάσταση ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης με ερώτηση δημοσιογράφου

Το πρωί της Τρίτης (27/9) μέσα από την εκπομπή, «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να ξεσπάσει για το περιστατικό που συνέβη στη Θεσσαλονίκη όταν οι θεατές και ο θίασος της παράστασης «Αντιγόνη» ήρθαν «αντιμέτωποι» με την συναυλία του Στέλιου Ρόκκου.

Οι δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

«Αμάν ρε παιδιά με αυτά, ψοφάτε γι’ αυτό… Αυτό απευθυνόταν στους υπεύθυνους της πόλης που όταν γίνεται μια θεατρική παράσταση σε μια πολύ που έχει μόνο δύο θέατρα να προσέχουν, να μη βάζουν συναυλίες και μάλιστα τις διοργανώνουν οι ίδιοι. Παιδιά, μη λέτε τώρα χαζομάρες, τι δουλειά έχω να μιλήσω με τον Ρόκκο; Αυτά είναι χαζομάρες. Ο άνθρωπος ούτε ήξερε τίποτα, ούτε έφταιγε σε τίποτα».

Η απάντηση του Ιεροκλή Μιχαϊλίδη στη δημόσια συγγνώμη του Ρόκκου

Μια παρεξήγηση φαίνεται να συνέβη τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Ιεροκλή Μιχαϊλίδη και τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς και οι δύο συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις, την ίδια ημέρα και ώρα στη Θεσσαλονίκη, σε ανοιχτό σημείο με μικρή μεταξύ τους απόσταση.

Έτσι λοιπόν, ο ηθοποιός, που δεν κατάφερε να διεξάγει άρτια την παράσταση στην οποία συμμετείχε στο τέλος της βραδιάς έκανε ένα δημόσιο ξέσπασμα επί της σκηνής, λόγω της κακής διοργάνωσης των φεστιβάλ. Από την άλλη ο τραγουδιστής ζήτησε μέσω του Πρωινού συγγνώμη, ενώ ο Ιεροκλής το Σάββατο 10/9 από το Οpen Weekend εξήγησε, πως δεν τα έβαλε με τον τραγουδιστή αλλά με τους διοργαβωτές.

«Το ξέρω κι από άλλους θιάσους ότι ένα πράγμα που συμβαίνει κυρίως στο Θέατρο Κήπου, που είναι το μικρό θέατρο της πόλης, δεν ελέγχουν οι αρμόδιοι να μη συνλειτουργούν και συνυπάρχουν δύο παραστάσεις, ο οποίες συγκρούονται. Με τον Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο και μάλιστα δεν βλέπω και το λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη.

Δεν χρειάζεται. Δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Είπαν στους μουσικούς να παίξουν. Δεν έχει καμία ευθύνη, προς Θεού» είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του. Εκνευρίστηκα γιατί τα 2./3 του θιάσου αλλά κι οι θεατές είναι φιλοξενούμενοι κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Δεν είναι δυνατόν να μην οργανωθούν σωστά η παράσταση με τη συναυλία.

Αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις, να ακούγεται μια μουσική από μακριά αλλά τόσο όσο. Εδώ μιλάμε για παραστάσεις που δεν μπορείς να μιλήσεις. Ακούς μια άσχετη μουσική με την παράσταση και χρειάζεται ατμόσφαιρα και παύσεις».