«Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό!» - Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Μετά το συμβάν με την συναυλία και την παράσταση

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό!» - Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου στον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ιεροκλή Μιχαηλίδη και τον φανερό εκνευρισμό του, καθώς ενώ βρισκόταν στη σκηνή θεάτρου της Θεσσαλονίκης με την παράσταση “Αντιγόνη”, με τον ήχο από τη συναυλία του Ρόκκου, δεν μπορούσαν να παίξουν οι ηθοποιοί, ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την απάντησή του.

Το πρωί λοιπόν της Πέμπτης 8/9 μέσα από το Πρωινό, ο Στέλιος Ρόκκος, δήλωσε ότι κατανοεί το ξέσπασμα του ηθοποιού, ζητώντας συγγνώμη για αυτή την αναστάτωση, και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν ευθύνεται για ότι συνέβη.

Η δημόσια συγγνώμη του Στέλιου Ρόκκου

«Το έμαθα κι εγώ μετά ότι ακουγόμασταν στο θέατρο. Η συναυλία ήταν κανονισμένη από την αρχή του καλοκαιριού. Αναβλήθηκε για μια μέρα γιατί τη μέρα της καθορισμένης ημερομηνίας έβρεχε και πλημμύρισε η πόλη. Έτσι η συναυλία έγινε την επόμενη μέρα. Αυτό που έφταιξε ουσιαστικά ήταν ότι το αεράκι που υπήρχε βοηθούσε στο να μεταφέρεται ο ήχος τόσο μακριά. Καταλαβαίνω απόλυτα των εκνευρισμό του Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Κι εγώ στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Την ώρα που κάνεις μια τέτοια παράσταση και έχει πάει τόσος κόσμος να γίνεται αυτό… Ζητάω χίλια συγγνώμη για αυτό αλλά καταλαβαίνεις πως είναι η συγγνώμη. Δε νιώθω ότι φταίω πουθενά. Στεναχωρήθηκα για τον Ιεροκλή και όλα τα παιδιά που βρίσκονταν εκεί».

Με ξύλο, πέτρα και σκαλιστές χειροτεχνίες - Αυτό είναι το εκπληκτικό σπίτι του στη Λήμνο

Ο Στέλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πλέον αγαπημένους τραγουδιστές, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έχει κατακτήσει και την πρωτεύουσα δεν ξεχνά ποτέ την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λήμνο. Είναι τέτοια η αγάπη του για το νησί του Βόρειου Αιγαίου που τα τελευταία χρόνια μαζί με τη γυναίκα του έχουν μετακομίσει εκεί. Στο νησί που είναι ένα πραγματικό κόσμημα, ο ίδιος διατηρεί ένα υπέροχο σπίτι στο οποίο ξεχωρίζει η προσωπική του πινελιά και οι χειροτεχνίες του από ξύλο.

Και αυτό γιατί πέρα από το ταλέντο στη μουσική, όπου φέτος τον είδαμε και ως κριτή στο X - Factor, έχει και ένα άλλο φοβερό ταλέντο αυτό της ξυλογλυπτικής, που στον ελεύθερο του χρόνο εξασκεί και ως επάγγελμα. Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στη σελίδα Rockwood, που διατηρεί στο instagram, αλλά και στις παρακάτω φωτογραφίες από το σπίτι του για να καταλάβει γιατί επιδεξιότητα μιλάμε.

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:

«Μένω σε μια παραλία που έχει μόνο ένα σπίτι, το δικό μου. Το έχτισα εκεί για να έχω την ησυχία μου..Zoύσα στα κόκκινα! Ακόμα ζω στα κόκκινα, βασικά! Απλώς φροντίζω πλέον να υπάρχουν λίγα και καλά πράγματα στην καθημερινότητά μου. Το ένα είναι η μουσική και το άλλο η ζωή στη Λήμνο, όπου έχω κάποιες μεγάλες μου αγάπες εκεί. Από τους παιδικούς μου φίλους και την ομορφιά του νησιού μέχρι το ότι μυρίζω ακόμη τη μάνα μου που ζει στο διπλανό χωριό.

Έχω και το φουσκωτό, που, όταν μου τη δώσει, το παίρνω και πάω για ψάρεμα. Αλλά και το εργαστήρι που φτιάχνω διάφορες ξύλινες κατασκευές. Με τη γυναίκα μου έχουμε περάσει πλέον σε ένα άλλο βιοτικό επίπεδο. Τρώμε πιο υγιεινά, ζούμε πιο ήσυχα, όλα μου κάνουν ωραία εκεί. Πίστεψέ με, αν συνέχιζα να μένω εδώ, θα ήμουν μαραζωμένος. Και τώρα θα τσακωνόμασταν, δεν θα τα λέγαμε», έχει πει ο ίδιος σε συνέντευξή στο περιοδικό People.

Το home cinema στο σπίτι του Ρόκκου στη Λήμνο

Το δωμάτιο -ντουλάπα στο σπίτι του Ρόκκου στη Λήμνο

ΠΗΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: INSTAGRAM