Με αποκαλυπτικό μπούστο & πέτρες σε όλο το φόρεμα - Απαστράπτουσα η Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών

Έκλεψε τις εντυπώσεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sofia xatzipadeli - instagram
sofia xatzipadeli - instagram

Πολλές ήταν οι παρουσίες, που έδωσαν το παρόν στο Φεστιβάλ των Καννών και συγκεκριμένα στην 76η διοργάνωση με τα πρόσωπα από την ελληνική showbiz να δίνουν το παρόν έχοντας επιλέξει πολύ λαμπερά ρούχα και φορέματα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν ένα από αυτά, καθώς μέσα από φωτογραφίες, που ανήρτησε στο instagram είδαμε να κλέβει την παράσταση μέσα από μοναδικά σχόλια, που έλαβε (δείτε εδώ ποια την κατηγόρησε για πλαστικές).

Πιο συγκεκριμένα το γνωστό μοντέλο επέλεξε να βάλει ένα μαύρο και μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε αποκαλυπτικό μπούστο και πολλές πέτρες σε πολλά σημεία, με τη λάμψη του να είναι μοναδική.

H εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Φεστιβάλ των Καννών

Η απάντηση της Χατζηπαντελή για το unfollow στην Καγιά

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow. Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow. Η Βίκυ Καγιά έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα. Η Βίκυ είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM», απάντησε η Σοφία.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που την θέλουν να είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητιούνται για την παρουσίαση του Shopping Star, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το STAR, η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε: «Πρώτη φορά άκουσα το όνομά μου για το Shopping Star. Δεν ξέρω. Άκουσα ότι εδώ στην Ελλάδα είναι εκπληκτικό πρόγραμμα. Θα ήταν εκπληκτική εμπειρία αν μπορούσα να το κάνω».