«Θα έπρεπε να κυκλοφορεί με Yugo; Αυτό σας πείραξε τώρα!» - "Κόλαφος" η Άντζυ Σαμίου για τον "σάλο" με το Range Rover του Τσίπρα

Έξαλλη με το εκλογικό αποτέλεσμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα έπρεπε να κυκλοφορεί με Yugo; Αυτό σας πείραξε τώρα!» -

Η Άνζτυ Σαμίου αρκετό καιρό πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου είχε αρχίσει να δείχνει έντονα την προτίμησή της μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, οι οποίες σχολιάστηκαν πολύ και με ποικίλους τρόμους στα κανάλια (δείτε εδώ την ανάρτησή της για τον Αλέξη Τσίπρα).

Αφού, λοιπόν, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα και η Νέα Δημοκρατία βγήκε πρώτη με μεγάλη διαφορά, αφήνοντας πίσω το ΣΥΡΙΖΑ, η ίδια άρχισε να βγαίνει στις εκπομπές δηλώνοντας άναυδη με τον τρόπο που ψήφισε ο κόσμος, τονίζοντας πως πλέον περιμένει ένα θαύμα.

Έξαλλη η Άντζυ Σαμίου για τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές 2023

«Δεν το χωράει το μυαλό μου. Δεν ξέρω αν μπορεί να ανατραπεί το αποτέλεσμα, δεν μπορώ να ελπίζω σε θαύματα ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του», είπε χαρακτηριστικά το πρωί της Τρίτης 23/5 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Αργότερα, μάλιστα, βγήκε και στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1.

«Σίγουρα θα κάναμε λάθη, μπορεί να είναι και επικοινωνιακά αν και "μανούλα" σε αυτά είναι ο κ. Μητσοτάκης. Ο κόσμος έχει παραπλανηθεί και τον έχουν τρομοκρατήσει ότι αν εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει η καταστροφή», εξήγησε και στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε:

«Δε σε ενόχλησε το Range Rover που βγάζει μάτι δύο ημέρες τώρα;», με την ίδια να απαντά: «Θα έπρεπε να κυκλοφορεί με Yugo πιστεύετε; Αυτό σας πείραξε τώρα! Το ότι ο Μητσοτάκης κάνει βόλτες με το σκάφος, αυτό δεν σας ενόχλησε».

«Για μένα είναι ένα επικοινωνιακό φάουλ. Για μένα. Ταπεινά», επισήμανε τότε ο παρουσιαστής, ο οποίος προηγουμένως έκανε ολόκληρο κήρυγμα για το αμάξι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ (δείτε εδώ αναλυτικά).