Θα είναι από του χρόνου στο πλευρό του Λιάγκα στο Πρωινό; Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Η κίνηση που φούντωσε τις φήμες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Θα είναι από του χρόνου στο πλευρό του Λιάγκα στο Πρωινό; Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου

Την Τετάρτη 27/5 η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό με την ίδια να κάνει σχόλια αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη, που θα γίνει στη Μύκονο (δείτε εδώ την ανακοίνωση του Λιάγκα για το γάμο τους).

Στη συνέχεια, μετά τη συνέντευξη αφέθηκαν αιχμές, πως το μοντέλο θα είναι του χρόνου στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και μάλιστα η τελευταία της παρουσία στο πλατό λέγεται, πως ήταν ένα άτυπο δοκιμαστικό.

Μέσα από νέες δηλώσεις, που έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Mega Καλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 23/5 είδαμε την απάντησή της στα σενάρια αυτά, που κυκλοφορούν.

Η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό, τι να σου πω δε μπορώ να σου πω κάτι για αυτό» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Όσα είπε η Παναγιωτακοπούλου στο Πρωινό

«Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω ειλικρινά γιατί προέκυψε το θέατρο με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν θέλω και καμία τρομερή προετοιμασία. Το σκεφτόμαστε για τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν θα το έλεγα ότι καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου δεν σας κάνω πλάκα. Θα το πω στους καλεσμένους ένα μήνα πριν, δεν χρειάζεται νωρίτερα».

«Κουμπάρα θα είναι η Λεάννα Μάρκογλου και η κολλητή μου που είμαστε από το γυμνάσιο φίλες, η Κλαρίτσα μου η αγαπημένη. Ο γαμπρός έχει πολλούς κουμπάρους» , είπε αρχικά για το γάμο της (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που μένουν).

«Είμαστε τρία χρόνια μαζί με καπάρωσε. Είμαστε το μόνο ζευγάρι που αλήθεια δεν τσακωνόμαστε, απλά μπορεί να μην μιλάμε μέσα στο σπίτι και μετά απλά σαν να μην συνέβη τίποτα. Γνωριστήκαμε σε επαγγελματικό ραντεβού αρχικά και μετά έτυχε μέσω παρέας και ξαναβγήκαμε δύο - τρεις φορές και πολύ μετά ήρθε το ερωτικό. Δεν με φλέρταρε στην αρχή ο Κώστας, ήταν πολύ κύριος».