Με τζαμαρία σε όλο τον τοίχο, τζάκι τεραστίων διαστάσεων και καταπράσινο κήπο - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι της Παναγιωτακοπούλου & του Πηλαδάκη στη Γλυφάδα

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο τους) και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Η σχέση τους μετρά πολλά χρόνια και παρόλο που μπορεί να περνούν αρκετό χρόνο χωριστά, λόγω των ταξιδιών της πρώτης για φωτογραφίσεις, αλλά και της δουλειάς του δεύτερου - μην αναφέρουμε και την περίοδο που το μοντέλο έλειπε στο Survivor 5 - είναι πολύ δεμένοι.

Όταν, λοιπόν, δεν έχουν καμία υποχρέωση, πέρα από το να κάνουν βόλτες στους δρόμους της Αθήνας, τους αρέσει να περνούν χρόνο οι δυο τους στο σπίτι τους. Και δεν πρόκειται για ένα απλό διαμέρισμα.

Φωτογραφίες από το σπίτι της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα

Πρόκειται για μία μονοκατοικία στην Γλυφάδα, η οποία διαθέτει έναν τεράστιο κήπο, ιδανικό για ηλιοθεραπεία τους καλοκαιρινούς μήνες, ένα σαλόνι με τζάκι τεραστίων διαστάσεων και τζαμαρία σε όλο τον τοίχο που κοιτάει προς τα έξω, αλλά και ένα μπάνιο που κλέβει τις εντυπώσεις.

Όλο το κτίριο κινείται σε σκούρες αποχρώσεις, με το μαύρο να κυριαρχεί, ακόμη και στο WC τους, ενώ η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και πολύ μοντέρνα.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κήπος
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τζάκι
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σαλόνι
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μπάνιο
Instagram / Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Θα την δούμε στην τηλεόραση ξανά;

Ένα από τα προγράμματα, που απασχολεί ιδιαίτερα αυτήν την περίοδο είναι το Survivor all star, το οποίο απασχολεί έντονα το κοινό μέσα από το κομμάτι του ριάλιτι, που φέτος βλέπουμε να επικρατεί.

Ο ανταγωνισμός στη late night ζώνη είναι μεγάλος, ωστόσο από τα μέσα του Φεβρουαρίου αναμένεται να κάνει για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο πρεμιέρα το Just the 2 of us με τον Νίκο Κοκλώνη με μπερδεύει την τράπουλα (δείτε εδώ την ημερομηνία της πρεμιέρας).

Το μεγάλο στοίχημα του παραγωγού - παρουσιαστή έχει να κάνει με τους παίκτες και πιο αναλυτικά με τα ζευγάρια, που αναμένεται να δημιουργήσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day και όσα αποκάλυψε την Τρίτη 7/2 η Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε κάποιες πιο έγκυρες δηλώσεις σχετικά με τις επικείμενες συμμετοχές.

Μάλιστα τόνισε, πως ο Κοκλώνης έχει αρχίσει να διεκδικεί πρώην παίκτες Survivor, που είχαν απασχολήσει πολύ και δεν πρόκειται εν τέλει να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος λοιπόν, για τον Άρη Σοϊλέδη, που έφτασε πέρυσι στον τελικό του παιχνιδιού, τον πολυσυζητημένο Τριαντάφυλλο, την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με συμμετοχή στο ριάλιτι του 2022.

Τέλος το πρόσωπο, που είναι πολύ κοντά στο ναι και φέτος έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως δεν είναι άλλο από τον Βο, ο οποίος θα είναι στο ρόλο του δασκάλου.