Full in love στους δρόμους της Αθήνας - Η "εκρηκτική" εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου στο πλευρό του Πηλαδάκη στην βόλτα τους στα μαγαζιά

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είναι μία από τις γυναίκες του Survivor 5 που έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη του κοινού, εξαιτίας του χαρακτήρα της, καθώς πάντα προσπαθούσε να είναι δίκαιη και αντικειμενική με όλους, αλλά γι' αυτό την "πολέμησαν" πολλοί συμπαίκτες και αντίπαλοί της. Η ίδια αποχώρησε από το παιχνίδι για λόγους υγείας και αφού ανάρρωσε επέστρεψε στην αγκαλιά του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος με πολύ γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιό (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον γάμο τους).

Πλέον έχει επιστρέψει στην ρουτίνα της με τις φωτογραφήσεις και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τον καλό της. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, εντόπισε τους δυο τους στους δρόμους της Αθήνας, κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά.

Full in love η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη στους δρόμους της Αθήνας

Η ίδια φορούσε ανοιχτό μπλε τζιν, χαμηλοκάβαλο και καμπάνα, το οποίο συνδύασε με κίτρινο lime ζιβάγκο μπλουζάκι, πράσινο neon σακάκι, λευκά sneakers με χρωματιστές λεπτομέρειες, μαύρη τσάντα και λευκά γυαλιά ηλίου. Ως μοντέλο ξέρει πολύ καλά πώς να ντύνεται σωστά και έτσι για άλλη μία φορά με την εμφάνισή της έκανε όλα τα βλέμματα να γυρίζουν προς το μέρος της.

Είχε αφήσει τα μαλλιά της λυτά και το μακιγιάζ της κινούνταν σε απαλούς τόνους, ενώ στα χέρια τις κρατούσε τις τσάντες με τα ψώνια και τον καφέ της. Ο έρωτας της ζωής της, από την άλλη πλευρά, φορούσε μαύρη μπλούζα, σακάκι στο ίδιο χρώμα, γκρι τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά και γυαλιά ηλίου, δημιουργώντας αντίθεση με την καλή του.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Πηλαδάκης

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου Κώστας Πηλαδάκης

Παντρεύονται! Πότε θα γίνει ο γάμος;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ερωτευμένο ζευγάρι, Ναυσικά Παγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης οι οποίοι ζουν μαζί από τα μέσα του 2020, στο σπίτι του επιχειρηματία στην Γλυφάδα.

Το πρωί της Τετάρτης 16/11 έγινε γνωστό από το "Πρωινό μας", πως το ζευγάρι που πραγματοποίησε πρόσφατα ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι θέλοντας να ξεφύγει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, παντρεύεται στα μέσα του επόμενου χρόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ο Κώστας Πηλαδάκης είχε αγοράσει το δαχτυλίδι από το 2020, όταν ακόμη η Ναυσικά ήταν μέσα στο Survivor.

«Έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα. Έχω μάθει πως τέτοια εποχή του χρόνου, θα τη δούμε μάλλον παντρεμένη. Ξέρω ότι ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Το ζευγάρι έτσι κι αλλιώς ζει μαζί από τα μέσα του 2020. Μένουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα. Και αυτό που ξέρω είναι ότι ο Κώστας είχε αγοράσει το δαχτυλίδι όταν η Ναυσικά ήταν στο Survivor. Οπότε νομίζω πως μέσα στο 2023 θα έχουμε γάμους και χαρές».