Με διαφορετικά μαλλιά και εντυπωσιακό νυφικό - Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο Ντορέττας Παπαδημητρίου και Κώστα Πηλαδάκη

Η παρουσιάστρια ήταν μόλις 24

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με διαφορετικά μαλλιά και εντυπωσιακό νυφικό - Σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο Ντορέττας Παπαδημητρίου και Κώστα Πηλαδάκη

Μπορεί να αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή και να την κρατά όσο μπορεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι γνωστό πως όταν ήταν 24 χρονών, παντρεύτηκε με τον Κώστα Πηλαδάκη, έχοντας μάλιστα για κουμπάρο τον Αντώνη Ρέμο.

Ο γάμος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2004 και η όμορφη παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα κεντητό και στενό νυφικό της, που αναδείκνυε τέλεια το μπούστο της. Τα μαλλιά της ήταν διαφορετικά, μιας και ήταν πιο σκούρα ξανθά, τα οποία τότε τα είχε μπούκλες. Τα κοσμήματά της ήταν διακριτικά ενώ κρατούσε και μια ανθοδέσμη με πορτοκαλί τριαντάφυλλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποκτήσει με τον Κώστα Πηλαδάκη δύο γιους, τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο, ωστόσο ο γάμος τελικά δεν κράτησε, παρόλα αυτά όμως διατηρούν μια πολύ καλή σχέση, με τον Κώστα Πηλαδάκη να βρίσκεται εδώ και καιρό σε σχέση με πρώην παίκτρια του Survivor 5.

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη από το 2004
NDP

Φωτογραφίες από τον γάμο της Ντορέττας Παπαδημητρίου & του Κώστα Πηλαδάκη
NDP

Ο γιος τους πριν μερικές μέρες έφυγε για σπουδές

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να δείξει την τεράστια αδυναμία που έχει και στους δυο γιους της.

Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να δημοσιεύσει μιας φωτογραφία στο instagram στην οποία αποκάλυψε πως πρέπει να αναγκαστεί να αποχωρηστεί τον μεγάλο της γιο καθώς θα φύγει από την Αθήνα λόγω σπουδών. Μπορεί η κάθε αρχή να είναι ιδιαίτερα δύσκολη ωστόσο ως Ελληνίδα μάνα δεν θα μπορούσε να μην βοηθήσει στην τακτοποίηση του νέου του σπιτιού.

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τί συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα! It’s gonna be a loooooong night».