«Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια...» - Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Παπαζήση

«Θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια...» - Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την συνεπιμέλεια του παιδιού της με τον Παπαζήση

Η Βανέσα Αδαμοπούλου, το πρωί της Τρίτης 23/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του STAR, Breakfast at Star, και αναφέρθηκε στην καριέρα της, με αφορμή το νέο τραγούδι που κυκλοφόρησε μετά από πολλά χρόνια απουσίας της ίδιας, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά στο τελευταίο κομμάτι, η τραγουδίστρια απάντησε για τον χωρισμό της με τον Ιωάννη Παπαζήση, για το παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί και τον τρόπο που έχουν καταφέρει να μοιράζουν τον χρόνο τους μαζί του. Ο καθένας τους προχωράει τη ζωή του, όμως πάντα έχουν κοινό τους άξονα τον γιο τους (δείτε εδώ πώς πήρε το διαζύγιο ο νεαρός).

Η εξομολόγηση της Βανέσας Αδαμοπούλου για την συνεπιμέλεια του γιου της με τον Ιωάννη Παπαζήση

«Το 2009 αποφάσισα ότι θέλω να σταματήσω να τραγουδάω. Μετά την ευλογία που είχα με το πρώτο μου τραγούδι και ούσα έναν χρόνο στη δουλειά, αισθάνθηκα ότι δε βρίσκομαι στο μονοπάτι που θέλω. Ένιωσα πολύ έντονα ότι έπρεπε να σταματήσω να το κάνω αυτό, γιατί κορόιδευα τον εαυτό μου, και τους άλλους, αλλά κυρίως τον εαυτό μου», είπε αρχικά.

Και έπειτα δήλωσε: «Το ότι έγινα μαμά, θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου, ανεξάρτητα με το τι θα κάνω μετά. Θέλει πάρα πολλή δουλειά για το παιδί. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν παιδιά, οι εγωισμοί είναι καταστροφικοί για τα παιδιά. Εμείς, σαν βάση, δεν λειτουργούμε με τον όρο συνεπιμέλεια. Θέλουμε να εξυπηρετούμε ο ένας τον άλλον. Ο Ιάσονας κοιμάται τουλάχιστον δυο βράδια στον μπαμπά του. Πιστεύω ότι η συνεπιμέλεια είναι πάρα πολύ σημαντική. Οι γονείς πλέον και οι πατεράδες θέλουν να συμμετέχουν. Όταν μιλάμε για ισότητα των δυο φίλων, πρέπει να μιλάμε και για ισότητα των γονεϊκών ρόλων. Ο χωρισμός στην αρχή φαίνεται κάτι πάρα πολύ δύσκολο και είναι αλλά, στην πραγματικότητα, δεν είναι το τέλος, είναι η συνέχεια».

Διαβάστε επίσης: «Ο γιος μου, μου ζητάει αδερφάκι αλλά...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Βανέσας Αδαμοπούλου