«Εγώ τον πρώτο μήνα...» - Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος

Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ τον πρώτο μήνα...» - Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για την περίοδο που προσπαθούσε να μείνει έγκυος

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα αναφέρθηκε η Μπέτυ Μαγγίρα την Τρίτη 23/5 στην εκπομπή ''Ποιος είναι πρωνιάτικα'' με την παρουσιάστρια να μιλάει για το ζήτημα της μητρότητας και πιο συγκεκριμένα σε αυτό της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Η παρουσιάστρια με σοβαρό ύφος αρχικά θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλες τις γυναίκες, που έχουν μπει στη διαδικασία να θέλουν να αποκτήσουν παιδί και αυτό ωστόσο δεν κυλάει με επιτυχία, τονίζοντας πως το άγχος είναι ένας βασικός παράγοντας.

Δείτε επίσης: «Σαν μάνα, θεωρώ...» - Ξέσπασε σε λυγμούς η Μπέτυ Μαγγίρα

Στη συνέχεια μάλιστα, αναφέρθηκε και στη δική της εγκυμοσύνη με πιο χιουμοριστικό τρόπο εξηγώντας τι συνέβη με εκείνη και το γυναικολόγο της, όταν τον πρώτο μήνα, που προσπαθούσε δεν είχε μείνει έγκυος.

Η αποκάλυψη της Μπέτυ Μαγγίρα για την περίοδο που ήθελε να μείνει έγκυος

«Εγώ τον πρώτο μήνα, που δεν έμεινα έγκυος πήγα στον γιατρό θέλω να σας πω. Λέω κάτι γίνεται γιατρέ! Του λέω προσπάθησα όλες τις ημέρες. Και μου λέει: ''Μα αυτή είναι η γόνιμη σου. Τουλάχιστον 6 μήνες δίνουμε σε ένα ζευγάρι''», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Έτοιμη να κάνει τρίτο παιδί η Μαγγίρα;

Η Μπέττυ Μαγγίρα, το Σάββατο 13/5, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, και δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για την οικογένεια που δημιούργησε μαζί με τον Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2009.

Εξήγησε, αρχικά, πως γνωρίστηκε με τον καλό της και ποιος τους έκανε το προξενιό, ενώ έπειτα αποκάλυψε πως είναι εκείνος σαν πατέρας και πως μοιράζουν τον χρόνο και τις υποχρεώσεις με τις κόρες τους (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει). Αναφέρθηκε επίσης και στις δύο γέννες της, αλλά και στο ενδεχόμενο του να αποκτήσει ένα τρίτο παιδί.

«Έμαθα ότι είμαι έγκυος όταν επέστρεψα από τη Eurovision», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε: «Η γέννα ήταν συγκλονιστική εμπειρία. Ο Δημήτρης μπήκε στη δεύτερη γέννα. Εγώ είχα δει γέννα στην τηλεόραση και είχα τρομοκρατηθεί. Προσπάθησα να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο που το έκανε η Ματθίλδη η καμικάζι. Κάποια στιγμή ούρλιαζα. Δεν άντεξα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αλλαγές στην εμφάνισή της με το πέρασμα του χρόνου και τόνισε: «Δεν είμαι τέλεια, κρύβω τις ατέλειές μου. Δεν μου αρέσει ο χρόνος, δεν τα πάμε πολύ καλά με τον χρόνο, έχουμε τσακωθεί, το έχω πει. Δεν μου αρέσει να γερνάω, κάνω πράγματα για να διατηρηθώ».

Και τέλος απάντησε "ανοιχτά" για την απόκτηση ενός ακόμη παιδιού: «Θα το σκεφτόμουν ένα τρίτο παιδί αν είχα αποκτήσει τις κόρες μου νωρίτερα. Το ήθελα ένα τρίτο».