"Έσκασαν" τα ευχάριστα: Σε λίγο καιρό θα γίνουμε τέσσερις» - Μπαμπάς για 2η φορά αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής

Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα και τα χάδια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερα είναι τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία προχωρούν την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, είτε ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας είτε δημιουργώντας οικογένεια, με τα γεννητούρια και της εγκυμοσύνες να "σκάνε" ως ευχάριστες εκπλήξεις καθημερινά.

Την Τρίτη 23/5, μάλιστα, ανακοινώθηκε άλλη μία εγκυμοσύνη για έναν πολύ γνωστό και αγαπητό τραγουδιστή. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνει μπαμπάς, καθώς έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο, ο οποίος ήρθε στη ζωή το 2019, ωστόσο η ευτυχία του δεν περιγράφεται.

Ποιος αγαπημένος τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για 2η φορά

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουφό, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με την σύντροφό του, Μαργαρίτα, με την οποία είναι μαζί από το 2015 (δείτε εδώ γιατί αναβλήθηκε ο γάμος τους), με εκείνη να ποζάρει με φόρμα και μπουστάκι, χαϊδεύοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Κωνσταντίνος Κουφός σύντροφος
Instagram / Κωνσταντίνος Κουφός

«Σε λίγο καιρό από τρεις που είμαστε θα γίνουμε τέσσερις», έγραψε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης και γέμισε με μηνύματα και ευχές για τη νέα σελίδα στη ζωή του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Είναι παντρεμένοι 6 χρόνια και έχουν μία κόρη - Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ανακοίνωσε τα ευχάριστα για το 2ο παιδί τους

Κωνσταντίνος Κουφός έγκυος η σύντροφός του

Το βιογραφικό του

Ο Κωνσταντίνος Κουφός γεννήθηκε στους Άγιους Σαράντα, στις 8 Οκτωβρίου 1988 και είναι Έλληνας τραγουδιστής. Οι γονείς του κατάγονται από τη Δρόπολη της Βορείου Ηπείρου, και μετακόμισαν μόνιμα οικογενειακώς στην Κέρκυρα όταν ήταν 3 ετών. Έχει πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας από την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση Αθηνών. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Βέρτης και ο Σάκης Ρουβάς και τον Ιούνιο του 2016 βραβεύτηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στα MAD Video Music Awards.

Το 2006 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση Αθηνών και αφού πήρε το πτυχίο του, επέστρεψε στην Κέρκυρα όπου δούλεψε ερασιτεχνικά ως dj.

Μαζί με τον επί χρόνια φίλο του Αλέξανδρο Αυλωνίτη, δημιούργησαν το γκρουπ "PersonaS" και διασκεύαζαν κομμάτια στο YouTube ενώ άρχισαν σιγά σιγά να γίνονται γνωστοί στο ευρύ κοινό.

Τον Απρίλιο του 2015 κράτησε το όνομα "PersonaS" και διασκεύασε στα ελληνικά την επιτυχία στα Βαλκάνια των Severina και Ministarke "Uno Momento", με τον τίτλο "Η πιο ωραία στην Ελλάδα". Το βίντεο κλιπ κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου 2015 και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 62.000.000 προβολές στο Youtube.

Το τραγούδι ξεκίνησε να γίνεται viral τον Ιούλιο του 2015 ενώ μέσα σε διάστημα 2 μηνών (Ιούλιος - Σεπτέμβριος 2015) ξεπέρασε τις 10.000.000 προβολές, έχοντας παράλληλα πολλές επανεκτελέσεις, remix και παρωδίες στο YouTube. Δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας πρόσθεσαν το τραγούδι στο πρόγραμμά τους, όπως η Πάολα.

Στις 31 Αυγούστου 2015 το τραγούδι κατέβηκε από το YouTube λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.[8] Αργότερα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή The 2Night Show στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Κουφός παραδέχτηκε πως εκείνη την περίοδο δεν είχε πάρει την άδεια για τη διασκευή του τραγουδιού, κάτι που διευθετήθηκε λίγους μήνες μετά.

Το βίντεο κλιπ "Η πιο ωραία στην Ελλάδα" έγινε το δημοφιλέστερο βίντεο στο YouTube στην Ελλάδα για το 2015.

Πηγή: Βικιπαίδεια