«Μαμά μου, κλείσε την τηλεόραση!» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον κρυφό πόθο της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου

«Μάνα, δεν πειράζει, καλά τα πήγαμε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μαμά μου, κλείσε την τηλεόραση!» - Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε τον κρυφό πόθο της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου

Το μεσημέρι της Τρίτης 23/5 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, η παρουσιάστρια έκανε μία σπάνια αναφορά στη μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ποιος ήταν ο κρυφός της πόθος για την ίδια.

Εξήγησε, δηλαδή, πως όταν εκείνη ήταν μικρή και έτοιμη να σπουδάσει, η μητέρα της είχε άλλα σχέδια για την επαγγελματική της πορεία από εκείνη στην οποία κατέληξε να κάνει τεράστια επιτυχία. Μάλιστα, οι τομείς στους οποίους φανταζόταν την κόρη της δεν έχουν καμία σχέση με την παρουσίαση και την τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την ονομαστική της εορτή - Πώς γιόρτασε και με ποιους

Το κρυφό όνειρο της μητέρας της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτας Μισόκαλου

«Δεν ξέρω τι σκεφτόταν η μάνα μου όταν ήμουν μικρή. Τι να σου πω! Θυμάμαι αυτό να το λέει από το δημοτικό που δεν καταλάβαινα και πολλά. Μου έλεγε "Αχ εγώ τι θέλω από σένα; Ζητάω πολλά. Εγώ οδοντίατρο σε ονειρεύομαι". Μπορεί να σκεφτότανε "Για γιατρό τύπου καρδιοχειρουργό δεν νομίζω... και να της πω... το βλέπω το παιδί μου", αλλά ίσως μία οδοντιατρική να μπορέσει να προσπαθούσε να με ψήσει», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και συμπλήρωσε:

«Μαμά μου, βλέπεις τώρα, κλείσε την τηλεόραση! Δεν λέω ψέματα! "Μπες παιδάκι μου κάνε το θαύμα να μπεις να το κάνεις και εγώ σου υπόσχομαι ότι θα σου πάρω ένα ωραιότατο μικρό αυτοκινητάκι", μου έλεγε και της απαντούσα "Μικρό, μεγάλο δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να δω πώς είναι από μέσα μία τέτοιου είδους σχολή πανεπιστήμιο". Μάνα, δεν πειράζει, καλά τα πήγαμε»

Διαβάστε επίσης: «Θέλω να κλάψω γιατί πραγματικά...» - "Λύγισε" στον αέρα του MEGA η Ελένη Μενεγάκη για την μητέρα της

Πώς είναι σήμερα η κυρία Ζέτα στα 74 της πλέον

Το μήλο, λένε, κάτω από την μηλιά θα πέσει! Η Ελένη Μενεγάκη, είναι γνωστό, πως έχει μια τεράστια αδυναμία στην μητέρα της, Ζέτα. Λόγω του κορωνοϊού τα τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να την έχει αρκετά μακριά της αφού η ίδια με τον σύντροφό της έμενε στην Κάρυστο και οι επισκέψεις της παρουσιάστριας ήταν ελάχιστες γιατί φοβούνταν.

Η οικογένεια της Ελένης εκεί διαθέτει ένα οίκημα με 12 διαμερίσματα (δείτε φωτογραφία εδώ), από το οποίο και χρησιμοποιεί τον 5ο όροφο ενώ όλα τα υπόλοιπα τα ενοικιάζουν.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, τώρα που τα μέτρα έχουν χαλαρώσει αρκετά και ο καιρός είναι στα καλύτερα του, συνηθίζει να κάνει μίνι αποδράσεις το ΣΚ που δεν τρέχει και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

Ένα από τα Σαββατοκύριακα του Μαϊου του '22 δεν βρέθηκε στο Όναρ της Άνδρου αλλά στην Κάρυστο και μοιράστηκε μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία από εκεί, αγκαλιά με την μητέρα της.

Η Ζέτα είναι 1,64 , 60 κιλά και η ηλικία της είναι περίπου 72-74 χρονών. Ωστόσο, φαίνεται νεότατη...

Ελένη μενεγάκη μητέρα

Η Ελένη συνόδευσε την φωτογραφία αυτή με την παρακάτω λεζάντα:

"Αυτοκόλλητες για πάντα !

Πόσες αναμνήσεις έχω από την Καρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές , θαλασσα , παιχνίδι , ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλιες και την πλατεία ! Και την μαμα μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμα μου η κυρία ΖΕΤΑ , με την τεράστια υπομονη και την πιο ζεστη αγκαλιά!"