Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την ονομαστική της εορτή - Πώς γιόρτασε και με ποιους

«Ξεκίνησα από την Παρασκευή με...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την ονομαστική της εορτή - Πώς γιόρτασε και με ποιους

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες 21/5 η Ελένη Μενεγάκη και σήμερα 22/5 αποκάλυψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της πως πέρασε και τι έκανε, μέσα από την εκπομπή της "Ελένη" στο MEGA.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την γιορτή της και τις εκλογές

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως πέρασε πάρα πολύ ωραία με την οικογένειά της το Σάββατο και όχι την Κυριακή που ήταν η γιορτή της καθώς ήταν η μέρα των εκλογών και ήθελε να κάτσει στο σπίτι της και να δει τα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Παραλίγο θύμα κλοπής η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του MEGA

«Ξεκίνησα από την Παρασκευή με χορό και τραγούδι, διασκέδασα και το Σάββατο και την Κυριακή χαλαρά στο σπίτι… Ήξερα και ποιοι θα μου στείλουν μήνυμα και θα τους απαντήσω και κάποιους άλλους που χάρηκα που τους άκουσα μετά από καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως ο λόγος που δεν γιόρτασε ανήμερα τη γιορτή της δεν ήταν μόνο οι εκλογές αλλά κάποιοι από την οικογένειά της ήθελαν να δουν τον Ολυμπιακό.

Η ερώτηση που της έκανε η κόρη της, Μαρίνα για τις εκλογές

Λίγο μετά την ξέφρενη και άκρως χορευτική έναρξη της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στους συνεργάτες και του τηλεθεατές της τις ερωτήσεις που της έκανε η 8χρονη κόρη της, Μαρίνα, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.

Όπως είπε λοιπόν η παρουσιάστρια, το βράδυ λίγο πριν κοιμηθούν, η Μαρίνα Παντζοπούλου τη ρώτησε για το αν θα πάει να ψηφίσει και ποια είναι η προτίμησή της.

«Η δικιά μου μικρή κόρη που τα ακούει; Τα λένε στο σχολείο; Μου πέταξε δύο ονόματα, δεν τα ξέρει όλα. Στο κρεβάτι, το βράδυ πριν κοιμηθούμε, με άφησε με το στόμα ανοιχτό. Με ρώτησε αν θα ψηφίσω στις εκλογές και της απάντησα βεβαίως γιατί όλοι πρέπει να ψηφίζουμε. “Τι θα ψηφίσεις;”, είναι αυτά τα… γαλλικά που ρίχνω εγώ εκείνη την ώρα γιατί δεν θέλω να μιλάω με τα παιδιά για τέτοια θέματα. Ακόμα… Της είπα ότι αυτά τα σκέφτεται ο καθένας με τον εαυτό του και μου απάντησε “δηλαδή δεν θα μου πεις;”.

Κάνουν κάθε μήνα στο σχολείο ποιο είναι το αγαπημένο παιδί του τμήματος και τότε εγώ τη ρώτησα αν έμαθε τι ψήφισαν οι φίλοι της. Μου απάντησε όχι, και τότε της λέω: “άρα εμένα τι με ρωτάς; Αυτά είναι δικά μου, είσαι πολύ μικρή ακόμα για τέτοια”. “Πάντως αν ψήφιζα, θα ψήφιζα τον τάδε γιατί μου αρέσει το όνομά του” μου απάντησε η 8χρονη κόρη μου» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.