Μπάγια Αντωνοπούλου για Καλημέρα Ελλάδα: «Έχω παρακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και...»

Οι δηλώσεις για την αντικαταστάτρια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου για Καλημέρα Ελλάδα: «Έχω παρακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και...»

Τελετή Έναρξης, με μια μεγάλη συναυλία, αφιερωμένη στον Πειραιώτη στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών, Ηλία Φιλίππου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 23/5 στον προαυλιακού χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Τραγούδησαν η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Πέτρος Ίμβριος, ο Νίκος Κουρκούλης και πολλοί άλλοι.

Ανάμεσα στα πρόσωπα της τηλεόρασης που έδωσαν το παρών, ήταν και η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία τα τελευταία χρόνια κρατάει ένα πιο χαμηλό προφίλ από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Μίλησε στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, τόσο για την συνεργασία που είχε με τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, αλλά και για τον σύντροφό της.

Σχετικά με την εκπομπή και την Μαρία Αναστασοπούλου στη θέση που είχε η ίδια κάποτε, είπε: «Θα επέστρεφα στην παρουσίαση αν μου ταίριαζε κάποια πρόταση. Ο δημοσιογράφος είναι και μέσα και έξω. Έχω παρακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και μου φαίνεται μια χαρά», καθώς πλέον κάνει εξωτερικό ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον σύντροφο της (δείτε τον εδώ): «Ο σύντροφος μου είναι πάντα δίπλα μου. Είμαστε συνεργάτες, ήμασταν φίλοι και γίναμε ζευγάρι».

Το άγνωστο παρασκήνιο του "διαζυγίου" της με τον Παπαδάκη

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τότε, που η Μπάγια Αντωνοπούλου έφευγε από το «Καλημέρα Ελλάδα», σηκώνοντας... σκόνη για τις συνθήκες, υπό τις οποίες αποχώρησε από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, σε βαθμό που δεν είχε συμβεί ξανά με άλλη συνεργάτιδά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπαδάκης έβαλε τις φωνές στην Μπάγια επιπλήττοντας την. Της είπε πως δεν είναι δυνατόν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής να ασχολείται με το κινητό της. Η Μπάγια έβαλε τα κλάματα και αποχώρησε από το πλατό.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είχε πει μέσα από το Happy Day...διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr