Γιώργος Λιβάνης: Χαμός στο πλατό του The 2night - "Νευρίασε" τον σκηνοθέτη και του έκανε επικά πλάνα

"Έλιωσαν" στα γέλια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιβάνης: Χαμός στο πλατό του The 2night -

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε ο Γιώργος Λιβάνης. Ο τραγουδιστής είχε μια απολαυστική συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην οποία μίλησαν για όλους και για όλα. Τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για τα προσωπικά του.

Η συνέντευξη του Γιώργου Λιβάνη στο The 2night show

Αρχικά παρουσίαζαν το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε, με τον παρουσιαστή να λέει χιουμοριστικά πως στο επόμενο video clip θα πρωταγωνιστήσει η σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου.

«Πως νιώθεις που θα παίξεις σε αυτό το video clip; Υπέροχα», της είπε από το πλατό, καθώς είναι η αρχισυντάκτρια του The 2night και του απαντούσε στο ακουστικό.

«Είμαι πολύ καλά, τελειώσαμε τώρα με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο FANTASIA. Ο κόσμος έδειξε πως του άρεσε αυτό το σχήμα. Ήταν μια παρέα τρομερή και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο κόσμος δεν έφευγε ποτέ από το μαγαζί. Δεν έσπαγε το μαγαζί και ήταν υπέροχο, που σημαίνει ότι είχε επιτυχία στο κομμάτι της μουσικής», είπε στη συνέχεια για την τελευταία του συνεργασία.

Σχετικά με το video clip του, o Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε το όνομα Σπύρος Λέπουρας, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιβάνης δεν το ήξερε, και το κορόιδεψε, με αποτέλεσμα να του κάνει... μοναδικά πλάκα. Τους έκοβε η το κεφάλι ή το σώμα.

Δείτε επίσης: «Είχε κάνει τατουάζ σε περίεργο σημείο και ήθελε να...» - Το πιο ακραίο περιστατικό του Γιώργου Λιβάνη με θαυμάστρια

Οι γρήγορες ερωτήσεις που απάντησε

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν έχει κάνει γυμνισμό:

  • Γ.Λ: "Με κοπέλα μου, μόνος μου, ναι"
  • Γ.Α: "Έχεις πάει σε παραλία γυμνιστών;"
  • Γ.Λ: "Όχι!"
  • Γ.Α: "Φοβάσαι ε;"
  • Γ.Λ: "Αυτοί θα φοβηθούν"