«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου...» - Η απάντηση της Χριστοπούλου στις σπόντες του Λιάγκα για το Πρωινό μας

Μετά τα όσα είπε ο παρουσιαστή του Πρωινού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου...» - Η απάντηση της Χριστοπούλου στις σπόντες του Λιάγκα για το Πρωινό μας

Την Τετάρτη 24/5 στην εκπομπή Breakfast at star προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλου αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και αν θέλει η ίδια από τη μεριά της να συνεχίσει στο Πρωινό μας.

Στη συνέχει, η manager απάντησε σε μία ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με την σπόντα του Γιώργου Λιάγκα (δείτε την εδώ) αναφορικά με τα όσα είπε για την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο Πρωινό μας.

Η Χριστοπούλου λοιπόν, δε δίστασε να απαντήσει, καθώς όπως έχει πει δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό και έτσι έστειλε και εκείνη από τη μεριά της ένα τόσο - όσο μήνυμα στο Γιώργο Λιάγκα, που παίζει απέναντι τους.

Οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοπούλυ για την σπόντα του Λιάγκα για το Πρωινό μας

«Το παρακολούθησα, όλα τα παρακολουθώ και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, αλλά δε θα πάρω θέση δημοσίως γι’ αυτό. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και από αυτά που κάνει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου'.

Θα αναλάβει το Shopping Star η Έλενα Χριστοπούλου;

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (11/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Mega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις, που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή manager μοντέλων απάντησε στην εκπομπή του Mega, σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και όχι μόνο.

«Δεν έχει τεθεί θέμα να αναλάβω το Shopping Star, θα ήθελα να συνεχίσω να είμαι στον ΣΚΑΪ. Περνάω τέλεια! Δεν έχω άποψη γι’ αυτό το θέμα (την αποχώρηση της Καγιά από το Star), οπότε δεν μπορώ να ξέρω τίποτα. Ο καθένας ό,τι κάνει για τον εαυτό του είναι καλό και η Βίκυ είναι επαγγελματίας και ξέρει πολλά χρόνια τη δουλειά. Νομίζω ότι έκανε για εκείνη την καλύτερη επιλογή», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Λυπάμαι που θα παγώσει το GNTM. Θα ήθελα πολύ να το βλέπω. Όταν μπορούσα, το παρακολουθούσα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν ξέρω αν θα συνεχίσει στο My Style Rocks. Προς το παρόν είναι εκεί και είναι πολύ χαρούμενη», συμπλήρωσε.