«Μου άρεσες, σε κοίταγα αλλά δεν είδα το πράσινο φως» - To φλερτ του Γιώργου Λιάγκα στην καλεσμένη του στον αέρα του Πρωινού

«Μα τι ωραία γυναίκα είσαι. Έχεις το πακέτο! Όμορφη, έξυπνη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου άρεσες, σε κοίταγα αλλά δεν είδα το πράσινο φως» - To φλερτ του Γιώργου Λιάγκα στην καλεσμένη του στον αέρα του Πρωινού

Ξανθιά καλλονή υποδέχτηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1, με την οποία είχαν έναν αποκαλυπτικό διάλογο. Πρώτη φορά μάλιστα, ο παρουσιαστής μίλησε τόσο ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, αφού δεν θέλει να μιλάει για σχέσεις του δημόσια.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν, ανάμεσα τους παλαιότερα κάτι υπήρχε ωστόσο δεν προχώρησε παραπάνω από το φλερτ με τα μάτια, καθώς ο παρουσιαστής (όπως ανέφερε ο ίδιος) δεν είδε το πράσινο φως.

Η καλεσμένη του Λιάγκα και η αποκάλυψη του φλερτ τους

Ο λόγος για την Κατερίνα Λάσπα, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής για να δώσει μια αποκαλυπτική συνέντευξη μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των εκλογών 2023.

«Μα τι ωραία γυναίκα είσαι ρε Κατερίνα. Έχεις το πακέτο! Όμορφη, έξυπνη», της είπε με το που εμφανίστηκε στο πλατό. «Με φλερτάρεις; Παλιά;» του απάντησε».

«Σε φλέρταρα παλιά; Είχαμε βρεθεί μία δύο φορές τότε αλλά δεν με κοίταζες εσύ ποτέ. Μου άρεσες σαν γυναίκα, εγώ σε κοίταγα. Δεν είδα το πράσινο φως για να προχωρήσω. Εγώ είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος, μην κοιτάς την τηλεοπτική μου εικόνα. Κι αν δεν καταλάβω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας δεν θα μπω σε "μάχη" να σε διεκδικήσω. Δεν μου αρέσει η απόρριψη. Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα αλλά είδα ότι δεν… Και αφού είδα ότι θα φάω χυλόπιτα, είπα άστο καλύτερα. Αυτό θα παίξουν από όλη την εκπομπή σήμερα» , αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την Κατερίνα Λάσπα να συμπληρώνει «Κι έτσι μείναμε φίλοι κι όποτε συναντιόμαστε , μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια».

Δείτε επίσης: Τρομακτικά ίδια η Κατερίνα Λάσπα με τις δύο κόρες της - Έχουν γίνει μεγάλες κοπέλες πια

Η πρόταση να κάνουν μαζί το Πρωινό

Προς το τέλος της συνέντευξη της οι δυο τους είχαν ακόμη έναν χιουμοριστικό διάλογο, αυτή την φορά για να παρουσιάσουν μαζί το Πρωινό.

«Θες να κάνουμε μαζί το Πρωινό; Πόσα δευτερόλεπτα δίνεις να μαλώσουμε στον αέρα;» του πρότεινε με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει «Γι’ αυτό ακριβώς! Ωραίοι είμαστε, τώρα που μας βλέπω!».

«Έχει ένα ταλέντο όμως, να εξοντώνεις τις συμπαρουσιάστριες», του τόνισε στο τέλος.