«Τότε δεν είχαμε υπάρξει...» - Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τη σχέση του με τη Ράνια Θρασκιά

Δε μιλάει συχνά γι αυτό το θέμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τότε δεν είχαμε υπάρξει...» - Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τη σχέση του με τη  Ράνια Θρασκιά

Σε δύο αποσπάσματα είδαμε να προβάλλεται η συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Super Kατερίνα την Τετάρτη 24/5 με τον παρουσιαστή να κάνει πολύ αναλυτικά σχόλια για τα τηλεοπτικά και την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος μάλιστα δε δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση της δημοσιογράφου αναφορικά με μία σχέση του παρελθόντος του, που είχε βγει στο φως της δημοσιότητας και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ράνια Θρασκιά.

Ο Αρναούτογλου σχολίασε την επιλογή της Θρασκιάς να εμπλακεί στα πολιτικά και στην απήχηση, που είχε στο λαό της Θεσσαλονίκης με τον ίδιο στη συνέχεια να κάνει και μία αποκάλυψη για τη τότε σχέση τους (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Θρασκιά μετά το θρίαμβο της στις εκλογές).

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη Ράνια Θρασκιά

«Πάρα πολύ ωραίο, χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκε η Ράνια, από τότε που κάναμε το “Εδώ Θεσσαλονίκη” στο TV Μακεδονία, ήταν μία πολύ επιτυχημένη εκπομπή για τη Θεσσαλονίκη, ήταν η πρώτη εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. Πάντα οι Θεσσαλονικείς μας έδειχναν πάρα πολύ αγάπη και σα ζευγάρι τηλεοπτικό, γιατί τότε δεν είχαμε υπάρξει ζευγάρι στη ζωή, οπότε τώρα χαίρομαι πολύ, που της δώσανε άλλη μία ευκαιρία», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για το ζήτημα των κιλών του

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας είμαι δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά ή οτιδήποτε άλλο το να αυτοτρολάρονται δεν με πειράζει. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή να μπαίνουν σε μία διαδικασία να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά.

Οι φορές που έχω μαλώσει με τα κιλά με κάποιους ανθρώπους και δημοσίως είναι γιατί δεν χωράει αστείο σε κάτι, που δεν ξέρεις γιατί κάποιος έχει βάλει τα κιλά.

Συνέχεια μου λένε (για τα κιλά). Είναι μεγάλη κουβέντα, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες γι αυτό...

Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία, να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει όλα αυτά, που θέλει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.