«Ευγνωμοσύνη, συγκίνηση...» - Η πρώτη ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά μετά την εκλογή της ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η δέσμευση προς το κοινό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ράνια Θρασκιά
Instagram / Ράνια Θρασκιά

Η Ράνια Θρασκιά είναι ένα από τα πρόσωπα τα οποία έθεσαν υποψηφιότητα για να κατακτήσουν μία θέση στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις Εθνικές εκλογές 2023 και αφού τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν, έγινε γνωστό πως η ίδια πέτυχε τον σκοπό της και πλέον είναι επίσημα βουλευτής του κόμματος στην Α' Θεσσαλονίκης.

Την Δευτέρα 22/5, λοιπόν, μία ημέρα μετά, η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο που την ψήφισε και την στηρίζει στο νέο της βήμα, εξηγώντας ποια είναι η θέση της και τα πιστεύω για τα οποία θα παλεύει καθημερινά από τη νέα της θέση.

Διαβάστε επίσης: «Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να...» - Οι νέες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά την ήττα στον πρώτο γύρο των εκλογών

Η ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά για την εκλογή της στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ

«Ευγνωμοσύνη.
Για την στήριξη και την εμπιστοσύνη με την οποία με αγκαλιάσατε.
Συγκίνηση.
Για όλα όσα μοιραστήκαμε αυτές τις 3 εβδομάδες, κάθε φορά που ανταμώναμε στους χώρους εργασίας, στις πλατείες και στις γειτονιές.
Δέσμευση.
Να συνεχίσω να διεκδικώ ώστε η φροντίδα του ανθρώπου να αποτελεί προτεραιότητα της πολιτικής.
Απόφαση.
Για συνέχιση του αγώνα για Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αλληλεγγύη, Αποδοχή, Ενσυναίσθηση και παιδεία χωρίς διακρίσεις.

Με λογική και ευαισθησία. Για την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα»,

Διαβάστε επίσης: Άντζυ Σαμίου: «Ετοιμαστείτε τώρα να κλάψετε ακόμη πιο πικρά» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά τις εκλογές 2023

Ράνια Θρασκιά εκλογές
Instagram / Ράνια Θρασκιά

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την συμμετοχή της στις εκλογές

Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο instagram με αφορμή της Εθνικές εκλογές της 21/5 θέλοντας και εκείνη να στηρίξει με τη σειρά της ένα δημόσιο πρόσωπο, που πήρε την απόφαση να πολιτευτεί.

Ο λόγος για τη Ράνια Θρασκιά, η οποία θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα. Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν, φαίνεται πως γνωρίζει καλά τη Θρασκιά και μάλιστα θέλησε να παροτρύνει κόσμο να τη στηρίξει στη νέα της αυτή προσπάθεια (δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά για τη συμμετοχή της Θρασκιά στα πολιτικά).

«Καλή επιτυχία στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ρανούλιο της καρδιάς μου. Ξέρω πόσα μπορείς να προσφέρεις συλλογικά και εύχομαι να σου δοθεί η ευκαιρία να το κάνεις», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Συνατσάκη για θρασκια