«Δεν έχει αφήσει...» - Η Ειρήνη Στεργιανού ''ξεσκέπασε'' πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που την έχει πλησιάσει ερωτικά

Και όμως είπε ανοιχτά το όνομά του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν έχει αφήσει...» - Η Ειρήνη Στεργιανού ''ξεσκέπασε'' πασίγνωστο ποδοσφαιριστή που την έχει πλησιάσει ερωτικά

Η Ειρήνη Στεργιανού παραχώρησε συνέντευξη στο Youtube «Tσάι με λεμόνι» με το μοντέλο να μιλάει πολύ ανοιχτά για τη ζωή της, αλλά και για προσωπικά της, καθώς και για τα μηνύματα, που λαμβάνει στα social media.

Το μοντέλο δε δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα, πως λαμβάνει αποδοχή και από δημόσια πρόσωπα με το ένα, που αποκάλυψε στην κάμερα να είναι διεθνώς γνωστό (δείτε εδώ τι δουλειά κάνει σήμερα η Στεργιανού).

Στη συνέχεια, η Ειρήνη μίλησε για την εμπειρία της από την Κύπρο, όπου εργαζόταν ως παρουσιάστρια σε αθλητική εκπομπή, καθώς όλοι θυμόμαστε, πως την είχαμε πρωτογνωρίσει ως μοντέλο στο GNTM.

Η αποκάλυψη της Ειρήνης Στεργανού για γνωστό πρόσωπο που την έχει προσεγγίσει ερωτικά

«Θα πω το πιο γνωστό, το Σεμέδο, που δεν έχει αφήσει κοπέλα. Παρουσίαζα αθλητική, ποδοσφαιρική εκπομπή στην Κύπρο οπότε με είχαν μάθει έτσι. Μου την έχουν πέσει από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ», είπε η Ειρήνη Στεργιανού.

Η Στεργιανού αποκαλύπτει για τις "περίεργες" προτάσεις συνεργασίας που έχει δεχθεί

Η Ειρήνη Στεργιανού μίλησε στην κάμερα της εκπομπή Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 6/6, και αναφέρθηκε στις περίεργες προτάσεις συνεργασίας που έχει δεχθεί, οι οποίες έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην καριέρα της γενικότερα.

«Στο θέατρο μέχρι στιγμής έχω σταθεί πολύ τυχερή γιατί έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς ανθρώπους. Στο μόντελινγκ και την τηλεόραση γίνονται αυτά. Εντάξει, έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές επειδή δεν έχω υποκύψει σε “δελεαστικές” προτάσεις και έχω βρεθεί πολλές φορές σε δύσκολη θέση ώστε να θέλω να φύγω. Να έχω μετανιώσει κιόλας που έχω βρεθεί σε μια συγκεκριμένη audition», είπε χαρακτηριστικά.