«Πολλά είναι τα θέματα...» - Σε τελικές συζητήσεις ο Φραγκολιάς για το αν μένει ή φεύγει από το Happy Day

Σήμερα ή αύριο θα υπάρχει ανακίνωση

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πολλά είναι τα θέματα...» - Σε τελικές συζητήσεις ο Φραγκολιάς για το αν μένει ή φεύγει από το Happy Day

Σε νέες δηλώσεις είδαμε τον Κώστα Φραγκολιά την Τετάρτη 24/5 με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερα του Πρωινό μας αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον και το αν εν τέλει θα τον δούμε ή όχι του χρόνου στο Happy Day.

H συζήτηση γύρω από το όνομα του Φραγκολιά είναι μεγάλη και γίνεται εδώ και πολύ καιρό μιας και ο ίδιος είναι ο τελευταίος από το πάνελ της εκπομπής, που δεν έχει ανανεώσει για την ώρα το συμβόλαιό του για του χρόνου (δείτε εδώ τον πρόσφατο καυγά του με την Τσιμτσιλή).

Οι νέες δηλώσεις του Κώστα Φραγκολιά για το μέλλον του στον Alpha

«Νομίζω σήμερα προς το απογευματάκι άντε αύριο θα έχουμε κατασταλάξει, θετική είναι η διάθεση από όλες τις πλευρές. Πολλά είναι τα θέματα, που συζητάμε με το κανάλι, έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και γενικά είναι όλα θετικά. Φαντάζομαι όταν κατασταλάξουμε θα είναι κάτι, που θα το δείτε, δε θα ήθελα να αναφερθώ εγώ, υπάρχουν άλλοι πιο πάνω από εμένα, που μπορούν να απαντήσουν σε αυτά. Από το Happy Day θα έφευγα αν δημιουργούταν κάτι μεταξύ της ομάδας ή αν μου έλεγαν θα πάρεις το ένα τρίτο των χρημάτων», Κώστας Φραγκολιάς.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Κώστα Φραγκολιά & την συνεργασία τους

«Αυτό που έχω πει εξαρχής και ισχύει και τώρα είναι ότι εγώ τον Κώστα τον θέλω στο πλευρό μου, ξέρω ότι και ο Κώστας θέλει να είναι στο πλευρό μου και στην εκπομπή, από εκεί και πέρα είναι σε μία φάση διαπραγματεύσεων με το κανάλι, ξέρω ότι και ο σταθμός θέλει οπότε όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός βρίσκεται η λύση.

Ελπίζω σύντομα να έχουμε καλά νέα αλλά επειδή ο κάθε συνεργάτης μου που για μένα είναι πολύ σημαντικός διαπραγματεύεται αυτόνομα με το κανάλι και όχι μέσω εμού δεν είμαι ούτε αυτή που κάνω ανακοινώσεις… αυτό που λέω εγώ είναι παιδιά εγώ θέλω τον Κώστα είναι μαζί μου εννιά χρόνια και θέλω να συνεχίσουμε να είμαστε παρέα. Τον θέλω ακόμη και αν κάνει κάτι άλλο παράλληλα»», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.