«Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών» - Το σχόλιο του Ζαχαράτου για το γραμματέα του ΜέΡΑ25

Τα σχόλιά του και για τους υπόλοιπους πολιτικούς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών» - Το σχόλιο του Ζαχαράτου για το γραμματέα του ΜέΡΑ25

Ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στο Ηappy Day, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 24/5 με τον κωμικό να είναι ντυμένος με αθλητικά ρούχα, αφού μίλησε για όλους και για όλα από το χώρο, που γυμνάζεται.

Στη συνέχεια μάλιστα μεγάλο ενδιαφέρον είχε ο τρόπος, που σχολίασε ο Τάκης Ζαχαράτος τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ενώ παράλληλα σχολίασε τον καθένα ξεχωριστά σχετικά με το πως θα μπορούσαν να κάνουν ένα σποτ λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές.

Δείτε επίσης: «Είναι απαράδεκτο το πλαίσιο» - Η έντονη αντίδραση του Γιάνη Βαρουφάκη στις κάμερες λίγο πριν το debate

Το σχόλιο του Τάκη Ζαχαράτου για το Γιάννη Βαρουφάκη

«Αν μου ζητούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ιδέα για το τρέιλερ των δεύτερων εκλογών, θα το έκανα τύπου χορευτικό, βραδιά Όσκαρ. Στον Τσίπρα θα το έκανα Γιαννιώτικο μοιρολόι, με το μπότοξ δε μπορείς να γελάσεις. Ο κύριος Κουτσούμπας είναι ο καλός ο κύριος, ο καλός ο θείος, που θέλω πάρα πολύ να πάω το Πάσχα να μου ψήσει το αρνάκι. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει ιδιοκτήτη γραφείου τελετών, που αποκλειστικά έχει καύσεις, θα τον εμπιστευτώ την ύστατη ώρα», είπε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Μα πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στην Βουλή...»

Στην εκπομπή Πρωινό συνδέθηκε ζωντανά το πρωί της Δευτέρας 22/5 ο Αλέξης Κούγιας, προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών. Φυσικά, για ακόμη μια φορά, ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε με αρκετά αιχμηρά λόγια.

Αρχικά, ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε κατά του Γιάνη Βαρουφάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχασα κι ένα στοίχημα. Εκεί στο καφενείο που είναι το στέκι μας πήραμε ένα χαρτάκι μικρό όλοι και σημειώσαμε τα ποσοστά. Δεν σου κρύβω ότι τα ποσοστά που έβαλα ήταν 35% η ΝΔ, 30% ο ΣΥΡΙΖΑ, έπεσα μέσα στον Ανδρουλάκη έβαλα 11% βέβαια, έπεσα μέσα στον γοητευτικότατο Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ κ. Κουτσούμπα, σχεδόν μέσα στον Βελόπουλο. Ήθελα να είναι η Ζωή, είχα βάλει 3,5% στη Ζωή που είναι μεγάλη μου συμπάθεια, την γνωρίζω από πολύ μικρό κορίτσι.

Μάλιστα, σε μια εκπομπή που με είχαν καλέσει είχα εκφράσει την απορία πώς είναι δυνατόν να είναι αυτός ο κλόουν ο Βαρουφάκης στην Βουλή και να μην είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πρόκειται περί κλόουν.Εγώ γνωρίζω πολύ καλά γιατί επί πολλά χρόνια είμαι δικηγόρος της οικογένειας Αγγελοπούλου, ο πατέρας του ήταν γενικός διευθυντής της Χαλυβουργικής, γνωρίζω πολύ καλά τη διαδρομή αυτού του τύπου. Τόλμησε να ζητήσει μετά τη δίκη Λιγνάδη, τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο. Ο ανεπάγγελτος αυτός ο τύπος, ο μυαλοπώλης, που δεν γνωρίζω αν έχει σπουδάσει και αν αυτές οι θεωρίες που αναπτύσσει έχουν καμία εφαρμογή πουθενά, τόλμησε να ζητήσει τη διαγραφή μου από τον δικηγορικό σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.