«Ρε παιδιά να σας πω κάτι...» - Η αγανάκτηση του Μουτσινά με τους τσακωμούς στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

«Το καταλαβαίνετε; Αν βγάλετε τις κάμερες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ρε παιδιά να σας πω κάτι...» - Η αγανάκτηση του Μουτσινά με τους τσακωμούς στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου

Θα μπορούσαμε να πούμε, πως οι τσακωμοί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ''Super Κατερίνα'' είναι πιά κάτι το σύνηθες, καθώς συχνά η ίδια η παρουσιάστρια ή τα μέλη του πάνελ θα διαφωνήσουν μεταξύ τους.

Την Τετάρτη 23/5 συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ήρθε σε ρήξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο αναφορικά με τα κόμματα και το τι υποστηρίζει ο καθένας τους, αλλά και αν πρέπει αυτά να λέγονται δημόσια (δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν).

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στη συνέχεια στο Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά να κάνει όπως πάντα έτσι και αυτή τη φορά απολαυστικά σχόλια με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Το όλο νόημα σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την Κατερίνα Καινούργιου

«Ρε παιδιά να σας πω κάτι, αυτοί εκεί γιατί είναι όλοι μαζί οι άνθρωποι; Σπάστε τα συμβόλαια, ηρεμήστε πια. Αυτό είναι ένας γάμος, που δεν πάει πουθενά. Το καταλαβαίνετε; Αν βγάλετε τις κάμερες, τα φώτα και τον βάλετε σε ένα σπίτι είναι το σόι που μισιέται. Είναι πάρα πολύ απλό. Δεν αντέχουν άλλο. Αυτή όλη η κουβέντα, γιατί έγινε δεν κατάλαβα....

Είναι τελικά Νέα Δημοκρατία η Κατ Κεν; Δεν ξέρω, πάντως αυτό άφησε να εννοηθεί και πως σίγουρα ο Ανδρέας δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Κουτσούμπας forever», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Οργισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με δημοσιεύματα

Με αφορμή δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, σχετικά με την Μαρία Καρρά, χήρα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, αναφέροντας πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και ζει με νέο σύντροφο στο Μαϊάμι, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε.

Αφορμή στάθηκε το εν λόγω περιοδικό, που όπως είπε οργισμένη στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, κάθε εβδομάδα γράφουν ψεύδη τόσο για την ίδια, όσο και για όλους τους συνεργάτες της και πρόσωπα που βρίσκονται αυτή την στιγμή στην τηλεόραση.

«Συγγνώμη να σου πω κάτι, εγώ στο Χάι, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο. Όπως και για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή», ανέφερε αρχικά φανερά εκνευρισμένη.

«Σεβαστό Κατερίνα, εννοείται πως δεν θα ξαναγίνει αυτό», απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της.

«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σας λέω εγώ ότι δεν ισχύει. Το γείωσα από μόνη μου το θέμα γιατί για να γράφεται στο Χάι δεν θα ισχύει σίγουρα. Γράφουν τέρατα κάθε εβδομάδα», απάντησε λίγο αργότερα την ώρα που βγήκε στον αέρα της εκπομπής ο δικηγόρος της Μαρίας Καρρά.

«Κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπώντας για το περιοδικό.