Επίσημα τέλος από την Γη της Ελιάς: «Ένα υπέροχο ταξίδι...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου και το δημόσιο ευχαριστώ

Η φωτογραφία που επέλεξε για το "αντίο"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Επίσημα τέλος από την Γη της Ελιάς: «Ένα υπέροχο ταξίδι...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου και το δημόσιο ευχαριστώ

Λίγο πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, ο Αλέξης δολοφόνησε την Μυρτάλη με τα ίδια του τα χέρια, κάτι που σήμανε το τέλος της Αφροδίτης Λιάντου από το σίριαλ (δείτε εδώ ποιο θα είναι το τέλος του Αλέξη).

Η ηθοποιός, λοιπόν, την Τετάρτη 24/5, θέλησε να αποχαιρετήσει και επίσημα τους συνεργάτες, αλλά και το τηλεοπτικό της κοινό, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα ένα τα "ευχαριστώ" στους ανθρώπους που είχε δίπλα της όλο αυτό το διάστημα.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση της Αφροδίτης Λιάντου για την Γη της Ελιάς

«Ένα υπέροχο ταξίδι μόλις τελείωσε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον @alexandros_skourletis για την υπέροχη συνεργασία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας @konstantinoschristodoulides για την τόσο ωραία δουλειά που έκανε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της @make_it_productions, τη Βάνα Δημητρίου και τον @georgiou82 για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε αυτά τα υπέροχα μηνύματα!», έγραψε στο προφίλ της.

Διαβάστε επίσης: "Βροχή" αποχωρήσεων στον τρίτο κύκλο της σειράς - Οι 8 που δεν συνεχίζουν

Αφροδίτη Λιάντου γη της ελιάς
Instagram / Αφροδίτη Λιάντου

Σκληρές εικόνες στην κηδεία της Μυρτάλης - Το πλάνο από το μνήμα της

Συγκλονιστικό αναμένεται το σημερινό 24/5 επεισόδιο της σειράς Γη της Ελιάς. Μετά την δολοφονία της Μυρτάλης, ο Αλέξης έχει τρελαθεί τελείως και δεν διστάζει να πάρει μέχρι και το όπλο αστυνομικού και να απειλήσει τις Αρχές. Από την άλλη, η Μαργαρίτα περνάει πολύ άσχημα με επιθέσεις από τους συγχωριανούς της.

Επεισόδιο 178

Η Μαρίνα συγκινείται όταν ο Ισίδωρος της χαρίζει το οικογενειακό δαχτυλίδι της Μυρτάλης. Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Ολοι παρευρίσκονται στη νεκρώσιμη ακολουθία που γίνεται σε κλίμα συγκίνησης. Η Μαργαρίτα θέλει να ανοίξει η γη και να την καταπιεί, δεν τολμά να εμφανιστεί πουθενά. Ακόμα και στην κηδεία της Μυρτάλης δεν εμφανίζεται. Περιμένει να φύγουν όλοι από το νεκροταφείο και να πάει μόνη της στον τάφο της κοπέλας.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο λεπτομέρειες: «Το όπλο δεν ήταν δικό μου, ήταν της Μυρτάλης και μου είχε πει ότι το είχε πάρει από τον κύριο Δημοσθένη Καπερνάρο», καταθέτει, γεγονός που παραξενεύει πολύ τη Δήμητρα, η οποία αποφασίζει να το ψάξει. Στο μεταξύ ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Ισμήνης, ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να του μιλήσει πριν φύγει από τη Μάνη, αλλά εκείνος δεν θέλει να τη δει στα μάτια του. Την ίδια ώρα η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο και οι στιγμές που εκτυλίσσονται μεταξύ μάνας και γιου είναι τραγικές.

Διαβάστε επίσης: «Είναι ευλογία κόρη μου» - Η Αθηνά γίνεται μητέρα!