Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Από τότε που έφυγαν κάποιοι "φίλοι" από τη ζωή μου...» - "Κόλαφος" για την Βρισηίδα Ανδριώτου

Μια φιλία που έληξε σύντομα και άδοξα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Από τότε που έφυγαν κάποιοι

Μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο (δείτε εδώ το "καρφί" της για τον πρώην της, Γιώργο Λάγιο), στην κάμερα του Happy Day, στην εκπομπή του ALPHA, μίλησε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία απάντησε για τον πρώην δεσμό της, ο οποίος όπως αποκάλυψε πρόσφατα, την απάτησε και τον έπιασε στα πράσα, γι' αυτό και χώρισαν ένα βήμα πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Εξήγησε, λοιπόν, πως από τότε που εκείνος έφυγε από τη ζωή της, όλα άλλαξαν και πηγαίνουν προς το καλύτερο, ενώ τόνισε πως μαζί με εκείνον "έσβησε" και κάποιους φίλους της, κάτι που επίσης της έκανε καλό, πετώντας έτσι τις σπόντες της προς την Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ την ευχή που της έστειλε).

Η σπόντα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Όλα γίνονται για καλό. Βιώνω την πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου ως τώρα μπορώ να πω. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί από τότε που έφυγαν κάποια άτομα από τη ζωή μου και κάποιοι "φίλοι" και ο πρώην σύντροφος. Έχουν ανοίξει οι ουρανοί και δίνουν δώρα και σε αυτό θα σταθώ. Ελεύθερη είμαι και η αλήθεια είναι ότι αν δεν βρεθεί κάτι πολύ συγκλονιστικό δεν θα ξαναδεσμευτώ», είπε χαρακτηριστικά.

Και στην ερώτηση "Ανάμεσα στους πρώην φίλους είναι και η Βρισηίδα;", απάντησε αμέσως: "Ναι".

Φλέρταρε με το ληστή της πριν την κλέψει;

Μέσα από αναρτήσεις στο instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, πως έπεσε θύμα κλοπής (δείτε εδώ αναλυτικά) με την επιχειρηματία να ξεσπάει τόσο για το γεγονός, όσο και για τον άνθρωπο, που την έκλεψε.

Η είδηση μάλιστα πήρε διαστάσεις, παρά το γεγονός, πως η Παπαδοπούλου βρήκε το πορτοφόλι της, χωρίς βέβαια τα χρήματα, που είχε μέσα σε αυτό, με την επιχειρηματία να κάνει δηλώσεις σε εκπομπές.

Μάλιστα την Παρασκευή 19/5 η Ευρυδίκη παραχώρησε δηλώσεις στο ''Ποιος είναι πρωινιάτικα'' με την ίδια να σχολιάζει αυτή τη φορά περισσότερο το ληστή και λιγότερο το συμβάν.

«Μου πήραν απλά το πορτοφόλι, εγώ δεν το κατάλαβα, αλλά τελικά το βρήκα το πορτοφόλι. Κάποιος καλός άνθρωπος το πήγε στην ασφάλεια και το βρήκα. Όταν μετά είδα στο βίντεο τον θυμήθηκα ποιο ήταν, ήταν και εμφανίσιμος, του έδωσα προτεραιότητα, επειδή είχε πάρει δύο μπουκαλάκια νερό και μάλιστα κοιταχτήκαμε στα μάτια, γιατί ήταν και νέος και ωραίος. Δεν υπήρξε φλερτ ανάμεσά μας, απλά όταν είναι κάτι όμορφο δίπλα σου το κοιτάς και σε κοιτάει! Κακό είναι;», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.