«Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον "σάλο" μετά το βίντεο του Μουζουράκη

«Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον

Ο Πάνος Μουζουράκης δημοσίευσε ένα βίντεο στο youtube κατά το οποίο απευθυνόταν στους δημοσιογράφους, πετώντας τις μπηχτές του σχετικά με τον γάμο του με την Μαριλού Κοζάρη, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στην Αίγινα (δείτε το εδώ).

Το βίντεο αυτό, λοιπόν, προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 25/5 στην εκπομπή Mega Καλημέρα, και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να εκφράσει την δική της άποψη επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, κατανοώντας τον τρόπο που μίλησε μιας και η ίδια έχει πραγματοποιήσει κρυφό γάμο (δείτε εδώ την ανάρτησή της για την 6η επέτειο με τον Θοδωρή Μαροσούλη).

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη

«Θα σου πω το σκεπτικό μου. Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο κι έχω ακούσει τα εξ' αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Δεν έκανα και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια. Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης, αλλά καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του, κι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει, κι αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή, από μακριά προφανώς, Η ώρα η καλή στα όμορφα παιδιά, με το καλό», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Φωτογραφίες από το εκκλησάκι που θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού

Όλα είναι έτοιμα σχεδόν για τον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με την Μαριλού Κόζαρη, λίγο πριν γίνουν γονείς για πρώτη φορά (δείτε φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά). Ο τραγουδιστής και η 30χρονη φαρμακοποιός, θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, τον επόμενο Σάββατο 27 Μαΐου.

Θα έχουν έξι κουμπάρους, 3 γυναίκες και 3 άντρες ενώ οι καλεσμένοι θα είναι πάνω από 300. Ανάμεσα τους, η Κατερίνα Καινούργιου, ο Σάκης Ρουβάς, η Κάτια Ζυγούλη, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το πάρτι για το γάμος τους θα είναι τριήμερο. Θα γίνει pre wedding party, party για το γάμο και after wedding party.