Πρώτη φωτογραφία της συντρόφου του Μουζουράκη με φουσκωμένη κοιλίτσα - Έγινε το bachelorette λίγο πριν το γάμο

Μια κούκλα και πολύ ευτυχισμένη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές ευτυχίας βλέπουμε να ζει ο Πάνος Μουζουράκης και η καλή του, Μαριλού Κοζάρη με το ζευγάρι να περιμένει πολύ σύντομα το πρώτο του παιδί, ενώ πριν το καλοκαίρι έχει ανακοινωθεί, πως οι δύο θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο γάμος σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σε μυθικό κτήμα εκτός Αθηνών (δείτε εδώ περισσότερα). Λίγο πριν συμβούν όμως όλα αυτά η νύφη επέλεξε να τιμήσει τα έθιμα και να κάνει το γνωστό ''Bachelorette''.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου από το Bachelorette της Μαριλού Κοζάρη

Φωτογραφίες από το πάρτι είδαμε την Κυριακή 23/4 από την κολλητή της νύφης, Κατερίνα Καινούργιου, που φυσικά ήταν εκεί...ενώ παράλληλα είδαμε και την πρώτη φωτογραφία της Μαριλού με φουσκωμένη κοιλίτσα!

«Νύφη και μέλλουσα μανούλα. Σε λατρεύω μυρμηγκάκι μου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μαριλού Κοζάρη
Μαριλού Κοζάρη

Η αποκάλυψη της Καινούργιου για το γάμο Μουζουράκη και Κοζάρη

Την Πέμπτη 30/3 με αφορμή τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον γάμο του πρώην συνεργάτη του και καλού του φίλου, έκανε αποκαλύψεις για το γάμο των Μαριλού και Μουζουράκη η Καινούργιου (δείτε την αναγγελία).

«Είναι δυνατό να μην πάω στο γάμο; Για τον φίλο μου βέβαια και χαίρομαι», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβά, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για την ζώνη που πήρε στο ζίου ζίτσου.

Μετά λοιπόν την προβολή των δηλώσεων του, το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να αποκαλύψει για τον Πάνο Μουζουράκη και την φίλη της, Μαριλού Κοζάρη:

«Τον αγαπάει πολύ τον Πάνο ο Σάκης. Το Σάββατο που είχα πάει στον Σάκη με παρέα μπροστά, η Μαριλού με τον Πάνο ήταν στο σπίτι και με πήρε τηλέφωνο facetime γιατί ξέρεις η Μαριλού είναι σε ενδιαφέρουσα. Ήμουν μπροστά καθόμουν, οπότε δείχνω τον Σάκη και με το που τον είδε ο Σάκης μου αρπάζει το κινητό και είπε “Πάνο τι κάνεις;” .Του έχει τρελή αδυναμία, έχουν πολύ καλές σχέσεις», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν ξέρω ποιοι θα τραγουδήσουν στον γάμο, γιατί φαντάζομαι θα είναι αρκετοί καλλιτέχνες. Ο γάμος είναι Σαββατοκύριακο, δεν θα πω ημερομηνία, οπότε δεν ξέρω ποιοι θα εργάζονται».

«Ξέρω ότι τα παιδιά θέλουν να προστατέψουν πολύ τον γάμο. Βέβαια έχουν μαθευτεί αρκετά. Τους λέω “βρε παιδιά, είναι δύσκολο να προστατευτεί” θα ε'ιμαι αρκετός κόσμος. Μου λένε ότι “επειδή σ’ αγαπάμε, είσαι φίλη, μπορείς να βγάλεις ένα βιντεάκι” και λέω Πάνο Μαριλού θα αφήσω το κινητό κάτω και θα περάσω τέλεια», ολοκλήρωσε.