Παντρεύεται ο Πάνος Μουζουράκης με την Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα - Η αναγγελία του γάμου τους

Έτοιμοι να επισημοποιήσουν την σχέση τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Να επισημοποιήσει την σχέση του με την Μαριλού Κοζάρη αποφάσισε ο Πάνος Μουζουράκης, μετά τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να περιμένει μάλιστα και το πρώτο τους παιδί.

Όπως ειπώθηκε λοιπόν το μεσημέρι της Κυριακής 26/3 μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» και επιβεβαιώνει τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly, ο Πάνος Μουζουράκης και η σύντροφός του παντρεύονται στην Αίγινα, ενώ η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ.

Η εν λόγω είδηση, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον αγαπημένο τραγουδιστή, μιας και έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή και ιδιαίτερα τη σχέση του με την 30χρονη φαρμακοποιό πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το δαχτυλίδι, ωστόσο, έχει ήδη δοθεί (δείτε το εδώ).

Η αναγγελία γάμου του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη

Η αναγγελία γάμου του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κοζάρη 

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, είχε ειπωθεί πριν μερικές μέρες στο Open Weekend: «Είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και το ζευγάρι κρατά τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό πολλές φορές, ο Πάνος Μουζουράκης, όταν είναι να δώσει μία συνέντευξη, ήταν ένα θέμα το οποίο σκοπίμως ήθελε να αποφύγει» -δείτε εδώ το απόσπασμα.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Η γνωριμία του με τη Μαριλού Κοζάρη, φίλη της Κατερίνας Καινούργιου, ήταν έρωτας κεραυνοβόλος που άνθισε το περασμένο καλοκαίρι, λίγο μετά τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια και ηθοποιό Τζίνα Βαρελά, με την οποία ήταν 3 χρόνια μαζί.

Αποκλειστικό: Που και πότε παντρεύονται ο Πάνος Μουζουράκης και η εγκυμονούσα Μαριλού Κοζάρη

Μάλιστα, ο ίδιος -προφητικά- είχε πει όταν τον ρώτησαν για την τότε σύντροφό του που πρωταγωνιστούσε στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του “Έπαθα αγάπη” και για το πόσο εύκολη ήταν η συνεργασία τους: “Στη συνεργασία δεν ήταν δύσκολο να είμαι με τη σύντροφό μου, στην καθημερινότητα ναι. Πλάκα κάνω, θες λαυράκι; Όσο πιο πολύ πλησιάζω στο τέλος των ημερών μου τόσο πιο πολύ σκέφτομαι να αγκιστρωθώ από κάπου. Να έχω έναν άνθρωπο να μου φέρει ένα ποτήρι νερό”. Εντάξει, λοιπόν, άλλαξε χέρια το ποτήρι!