Αντιδράσεις στο BreakfastStar για τον Πάνο Μουζουράκη: «Άσχημος ο χαρακτηρισμός» - «Να κάνει δεύτερο βιντεάκι με συγγνώμη»

Θύελλα με το βίντεο του λίγο πριν το γάμο του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντιδράσεις στο BreakfastStar για τον Πάνο Μουζουράκη: «Άσχημος ο χαρακτηρισμός» - «Να κάνει δεύτερο βιντεάκι με συγγνώμη»

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το βίντεο του Πάνου Μουζουράκη προς τους δημοσιογράφους λίγο πριν το γάμο του, δείχνοντας χιουμοριστικά τον εκνευρισμό του σχετικά με τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για το παιδί που περιμένει η σύντροφός του (δείτε το εδώ). Παρακάλεσε λοιπόν να μην πάνε στο γάμο του, ωστόσο, τα λόγια τους δεν είναι πολύ όμορφα για τους ρεπόρτερ...

Στην εκπομπή λοιπόν BreakfastStar, όλοι δήλωσαν αντίθετοι στο βίντεο, αναφέροντας πως ο χαρακτηρισμός του είναι άσχημος και πως πρέπει να προσέχει.

Όσα ειπώθηκαν στο BreakfastStar για τον Μουζουράκη

«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου αλλά θα έρθουν οι δημοσιογράφοι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την προβολή του βίντεο.

«Το "κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή" εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού αλλά τον λίγο παραπάνω επιθετικό τον βρήκα απ’ ό,τι έπρεπε. Οι δημοσιογράφοι κάνουμε την δουλειά μας. Οι άνθρωποι που έρχονται να σε φωτογραφίσουν και να πάρουν ένα cue πληρώνονται για να παίξουν τα δικά σου πλάνα με πολύ χαρά Είναι αλληλένδετα τα επαγγέλματα», είπε η Μαίρη Γεωργιάδου.

Δείτε επίσης: «Από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο...» - Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για τον "σάλο" μετά το βίντεο του Μουζουράκη για τον γάμο του

«Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους στέλνουμε να τους λέμε "ελάτε να σας τα πούμε να δείξουμε τη δουλειά μας" και μετά εκεί να λες: εκεί όμως δε θέλω», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός, όλοι προσβάλλονται που το ακούνε δεν το περίμενα προσωπικά», επισήμανε ο Ετεοκλής Παύλου για το σχόλιό του για τους δημοσιογράφους.

«Το έχουμε νιώσει ως δημοσιογράφοι ότι όταν καλύπτουμε το καλλιτεχνικό κομμάτι είναι οκ και όταν καλύπτουμε το προσωπικό δεν είναι. Το έχουμε νιώσει από πολλούς καλλιτέχνες και δεν είναι ωραίο. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει τρόπος να προστατεύσεις τον γάμο σου, το έχουν κάνει πολλοί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δε χρειάζεται όμως αυτό το χιουμοριστικό βιντεάκι», είπε η Λιλή Πυράκη.

«Δικαίωμά του να μη θέλει δημοσιογράφους στον γάμο του. Απλά θα πρέπει να προσέχει λιγάκι τους χαρακτηρισμούς και να κάνει ένα δεύτερο βιντεάκι με μία συγγνώμη», έκλεισε ο Ετεοκλής.